vaniol Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 siemka mam pytanko czy mozna go podkrecic bo jak ja próbowłem z FSP 133 na 135 to komp sie restratował albo monitor gasł i sie właczał od nowa !! powiedzcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Jeżeli to Palomino to zapomnij. jeżeli nie to spróbuj lekko podnieść naięcie na rdzeniu. Ale daje 80% że to Palomino więc ja bym se odpuścił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puch4cz Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 popieram, palomino to szajs, które właśnie wymieniam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 dobrze ze kolega sie pochwalil plyta i zasilaczem ale wedlug mnie powieniec sie zglosci do wrozki elviry i zbyszka nowaka oni napewno pomoga odpal cpuz i powiedz jakie to jadro itd jak palaminio to sobie moze 100mhz wywalczysz przydobrym chlodzeniu aha i nic nie mof o tempach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...