paczka Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 wieczny wybór AMD czy INTEL dostałem dzisiaj 590 zł za BE6 II 2.0 :o mam do wydania do 1200 zł płyta , procek, pamięć (ew. jakiś cooler ; nie do pamięci of course :lol: ) sprzęt ma być overclocking i przyszłościowo friendli przykład Msi KT3 + +1600XP + 256DDR 266 jaki cooler ? ma być tani (ok50) cichy i żeby kapke podkręcic vs Abit BD72 + celeron1700 (ale kicha) + 256DDR co wybrać? za i przeciw? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 ja jestem za zestawem numer 1 :) a radiatorek?? a powiedzmy jakis Titanek TTC-D5TB (model sam wybierz) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Poczytaj troszke postow, w tym tygodniu to juz ktorys z kolei topic :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 nowy ecs (ten na kt333 z raid co ma blasterd)- 320zl xp 1600 (kreca sie na 1.73-1.8ghz spoko) - 320zl 256mb pc2700 -400zl zostaje co na coolerka dosc sporo (v7+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Poczytaj troszke postow, w tym tygodniu to juz ktorys z kolei topic :? Może paczka nie umie czytac ? :wink: Tak żeby nie miał problemów z odczytaniem mojej odpowiedzi to napisze mu wyraźniej 8) OPCJA NR. 1 :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Celeron 1.7GHz to straaszny badziew. Ponoć jest wolniejszy od Celka Tualina 1.3GHz. Ale w przyszłości będziesz mógł do płyty wsadzić siakieś P4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Obu zestawów nie ma co porównywać - AXP wygrywa na całej linii. Poszukaj opinii na temat płyt głównych - może lepiej poczekać na A7N8X?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...