Skocz do zawartości
KUKIS

AGP X8 czy zadziała?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Mam pytanko mam zamiar kupić Radeona 9550 firmy Gigabyte , i mam problem w opisie karty jest napisane , że obsługuje AGP x8 a moja płyta głowna obsługuje AGP x4.Czy ta karta wogóle zadziała na moje płycie głownej? Mam ECS K7S5A

kukis88@wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mója konfiguracja :

ECS K7S5A

Duron 1200

GF2 Mx400 64 MB

256 Ram 266Mhz

Segate Baracuda 7200 80GB

SB Live 5.1

Co do zasilacza trudno mi cokolwiek stwierdzic na tabliczce znamionowej jest napis MODEL : LC-235ATX tylko tyle i oznaczenie jaki kabelek ile ma ma volt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze by bylo gdybys mogl sprawdzic w sklepie czy ta karta pojdzie spokojnie w Twojej plycie. Sam sie ostatnio nacialem gdy kumplowi wczesniej sprzedalem plyte na kt266a, a on teraz sobie zakupil R9600pro od gecube i nici ze wspolpracy tych dwoch elementow (inne(2) karty agpx8 chodza, tylko ta ma problemy z ta plyta, sama grafa jest dobra bo sprawdzona na nowszych plytach)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm u mnie na k7s5a latał dłuższy czas 9700pro. i szło mu dobze z dobrymi efektami ;-) 9550 powinien latać no problemo... co do tego l&c - mialem z nim do czynienia - mam takiego po upaleniu - leży w piwnicy na kabelki i do tego on sie w sumie nadaje :lol: musisz sobie doinwestować do jakiejś rozsądnej 300watóweczki, zapewne 100zł będzie w sam raz - popatrz na to jak na pewną polisę - szkoda sprzętu - żeby się przez badziewnego l&c coś popaliło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi