fuxmen Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 nie dziwe mu sie jak ja bym mial takie dlonie to bym cwczyl i tak bym pakowal ze szczena do ziemi :D a stopy to tez masz jak liliput lol ja wlasnie bylem na polu i pakuje juz bez problemu do tych moich 2.87 :D chyba se podniose na 2.95 :D tylko ze mam troche bloto i jak sie poslizne jak wyk... to nie wstane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 no nieprobowalem tak : > i raczej niebede :D . Ale mowia mi ze pianista jestem;x hhyhyhy . A cala dlon od nadgarstka mam jakies 22/23 cm : } masakra :D Podam wymiary : > tylko bez wiadomo czego ^^ Nr buta w/g skali obuwia firmy nike - 47,5/48 Wzrost 185 jakoś tak do 187 :P zalezy jak lezy ~~ Dłoń 22/23 cm I siedze se przed kompem i sie obijam ;D , kiedys za to ze niechcialem grac w " reprezentacji " mojej szkoly wuefista sie czepial przez 3 lata mnie :D a jeszcze ile masz lat ? Bo ja mam 15 lat, 174cm wzrostu, nr buta 42 w skali miodówek firmy wojas ;), dlon 20 cm, a palec fuckowy 11 cm :o siedze przed kompem i gram na pianinie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 A lat to ja mam 18 : > i umawiam sie z dziewczynami bo wiesz ... : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 chyba źle zrozumialem jak sie mierzy tą dlugość jezeli mierzy sie od zewnętrznej strony dloni dlugość palca do zagięca to mam 12 cm :D:D i to nie jest dużo tak naprawde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 czy ktos wie jak sie wybic z 2 nóg wyżej niz z 1 nogi, wczesniej nie wiedzialem o tym ze z 2 nóg da sie wyzej i sie nauczylem tylko z jednej a jak widze na przyklad na konkursach wsadów jak goscie z 2 nóg sie wybijaja to ja tez tak chce, jak sobie to wycwiczyc lub zmusic sie do tego bo narazie to z 2 nóg skacze nizej niz z jednej i to prawie 2x, a docelowo pewnie tak trzeba sie wybijac zeby isc jak najwyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...