Skocz do zawartości
fuxmen

rozciągnąć palce

Rekomendowane odpowiedzi

nie dziwe mu sie jak ja bym mial takie dlonie to bym cwczyl i tak bym pakowal ze szczena do ziemi :D a stopy to tez masz jak liliput lol

ja wlasnie bylem na polu i pakuje juz bez problemu do tych moich 2.87 :D chyba se podniose na 2.95 :D tylko ze mam troche bloto i jak sie poslizne jak wyk... to nie wstane :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nieprobowalem tak : > i raczej niebede :D . Ale mowia mi ze pianista jestem;x hhyhyhy . A cala dlon od nadgarstka mam jakies 22/23 cm : } masakra :D

Podam wymiary : > tylko bez wiadomo czego ^^  

Nr buta w/g skali obuwia firmy nike - 47,5/48  

Wzrost 185 jakoś tak do 187 :P zalezy jak lezy ~~

Dłoń 22/23 cm  

I siedze se przed kompem i sie obijam ;D , kiedys za to ze niechcialem grac w " reprezentacji " mojej szkoly wuefista sie czepial przez 3 lata mnie :D

a jeszcze ile masz lat ?

Bo ja mam 15 lat, 174cm wzrostu, nr buta 42 w skali miodówek firmy wojas ;), dlon 20 cm, a palec fuckowy 11 cm :o

siedze przed kompem i gram na pianinie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktos wie jak sie wybic z 2 nóg wyżej niz z 1 nogi, wczesniej nie wiedzialem o tym ze z 2 nóg da sie wyzej i sie nauczylem tylko z jednej a jak widze na przyklad na konkursach wsadów jak goscie z 2 nóg sie wybijaja to ja tez tak chce, jak sobie to wycwiczyc lub zmusic sie do tego bo narazie to z 2 nóg skacze nizej niz z jednej i to prawie 2x, a docelowo pewnie tak trzeba sie wybijac zeby isc jak najwyzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi