mucuss Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 mam pytanie dostałem nowe głosniki mannty 2 + 1 są naprawdę fajowe model to jakieś chyba JUMBO 650 tylko nawet jak nic nie leci muza ani nic to słychać z subofera cichy szumnawet jak ściszam na maxa moja karta dźwiękowa to jakiś szrot zintegrowany jakiś SIS..... (nie znam dokładnej nazwy) czy tak zawsze ma szumieć nie przeszkadza to ale pytam się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combain Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 glosniki gowniane karta gowniana (przepraszam za slownictwo) to sie nie dziw ze slychac przydzwiek sieciowy. Jak mozna sobie sluch psuc takim czyms... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Sprobuj sobie powylaczac wszystkie ...-in - aux-in, mic-in, i tym podobne w ustawieniach dzwiekow. Moze pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichon Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Combajn - a Twoja karta to niby nie jest gowniana ??? Odpusc sobie. Mucuss - przyzwyczaj się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combain Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Combajn - a Twoja karta to niby nie jest gowniana ??? Odpusc sobie. dlatego szykuje sie zmiana :D a co do problemu to jesli winna jest karta to nic sie nie poradzi ale jesli chodzi o glosniki to mozna sprobowac zmniejszyc szum wymianijac potencjometr bo to co oni w tych pierdziawkach montuja to najtansze chinskie badziewie jakie moze byc i czesto to wlasnie potencjometr ten przydzwiek sieciowy wzmaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 kazdy wzmacnaicz szumi.. nie ma ucieczki od tego.. jest tylko kwestia czy wmacniacz ma oznaczenie ONKYO czy THOMSONIX :lol: wtedy szumy te są odwrotnie proporcjonalne do ceny :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...