milan655 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Witam niedawno sprzedałem Siemensa Sx1 bo był dla mnie zadrogi i teraz rozglądam się za nowym telefonem a raczej chce kupić 8) i zastanawiam się między Siemensem ST60 a nokią 6610i co polecacie z tych 2 telefonów a może jakiś inny w podobnej cenie prosze o odpowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Może Motorola V500, albo jakaś podobna V550 czy coś... fajne fotki robi i całkiem przyjemny fonik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 e myśle że ST60 lub 6610i będzie lepsza tylko nie wiem który :) albo zapodawajcie jeszcze swoje pomysły narazie bliżej jestem ST bo mi sie bardziej podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 byc moze przeoczyles ale juz jest taki temacik http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=90873 a co do telefonu to polecam Se K700i lub Nokia 6230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 a co do telefonu to polecam Se K700i lub Nokia 6230 hehe dobre dobre :P tylko on szuka telefonu za 400 zł a nie za 900 :P ja mam ST60 i jestem z niego zadowolony. Ładne zdjęcia robi, ma duży wyświetlacz i ładnie wygląda, ma głośną wibracje, nie ma niestety Bluetooth i Irda :( dlatego jak będziesz chciał sobie wgrać jakieś dzwonki czy cuś to tylko przez kabelek. co do nokii to się nie wypowiadam bo nigdy nie miałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 a ja mialem nokie 6610i i bylem z niej niezadowolony... maly ekan kaszaniaste zdjecia[tylko 4k kolorow], brak irda[ma ja tylko zwykla 6610,tu tylko bezuzyteczna podczerwien] slaba komunikacja z kompem[trudno dostac opm w takiej wersji zeby obslugiwala ten telefon...] jego zaleta jest radio, przejrzyste latwe w obsludze menu, dosc nieduzy rozmiar, dostepnosc akcesoriow i to chyba wszysko. ja wymienilem go na siemensa CX65 i jestem naprawde zadowolony. jego zalety to prostota komunikacji telefonu z kompem, duuuuuzy ekran[:P] naprawde imho rewelacyjne zdjatka[troche gorsze lecz godne uwagi filmy] 65k kolorow[to naprawde duzo!] proste, przystepne korzystanie z menu i stabilnosc[po wgraniu najnowszego softa] ponadto dosc dobra bateria[choc ja zmienilem na lepsza to tamta i tak nie byla njagorsza] no i oczywiscie rewelacyjny wyglad oraz mozliwosc wymiany paneli dla wybrednych :] wady: brak mp3 i radia, tylko 10MB pamieci[nokia ma i tak mniej :P] na temat innych telefonow sie nie wypowiadam bo po prostu nie znam ich na tyle dobrze by o nich pisac :] pozdro mickey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...