|nara| Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Jaki dysk byście polecali za około 250 złoty? Jeśli oczywiście po dołożeniu naprzykład 30 złoty będzie dużo lepszy to również. Mam na oku ten Samsung 80 GB 7200 8M cache. Co możecie doradzić? Dziękuję za każdą pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Ten samsung bedzie najoptymalniejszym rozwiazaniem :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mArrAtoN Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Jaki dysk byście polecali za około 250 złoty? Jeśli oczywiście po dołożeniu naprzykład 30 złoty będzie dużo lepszy to również. Mam na oku ten Samsung 80 GB 7200 8M cache. Co możecie doradzić? Dziękuję za każdą pomoc! Mam taki dysk i szczerze polecam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Mam samsunga 160 i powiem, że mimo złej opinii samsungi są naprawde porządne (TERAZ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...