tekch Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 mam taki problem ... w momencie właczania sie systemu wysakuje okienko nowego sprzętu ... i w tym momencie sie wiesza komp jak znajduje stery do karty muzycznej ... Jak je wywalić zeby system się nie wieszał ... z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 można wywalić stery do wszystkich kart muzycznych jakie zna Windows w tym celu z katalogu c:windowsinf należy skasować pliki wdma*.* ;) -edit- a i jeszcze tak na wszelki pliki oem1.*, oem2.*... itd. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekch Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 eh a stery z SB 128 pci? Gdzie są i mozna je wywalić w jakis sposób ? Bo za każdym razem gdy właczam i karta jest podłączona to instaluje tą karte i się wiesza :( Tylko prosze bez komentarzy ze mam ją wyciągnąć ... Prosze pomóżcie jak wywalic te stery :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 hm... skasuj może pliki wave.*, ale nie jestem pewien czy to właśnie on jest odpowiedzialny za SB 128, ogólnie to są w nim SB Pro, 1.x/2.x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekch Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 dalej nic :/ eh gdzie sie ukryły te stery ... musze sie ich pozbyc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 to weź przenieś te pliki, o których w moim pierwszym poście wspominałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekch Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 heh wywaliłem i nic przecież wspomniałem wcześniej ... :/ ciągle znajduje stery jak włączam kompa :/ juz rejestry usuwam nipotrzebne ... dalej to samo ciągle odnajduje te sterowniki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 czyli jeszcze w innym pliku .inf siedzi, tylko w jakim u licha :? zaraz kukne ps. a o oem?.* nie zapomniałeś? -edit- a weź kurna tymczasowo przenieś cały katalog inf :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Nie lepiej uruchomic windows w trybie awaryjnym i zaznaczyc przy karcie "Wylacz" czy jak to sie tam zwie ;-) Albo zainstalowac w trybie awaryjnym wlasciwe sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekch Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 kolobos nawet w trybie awaryjnym lipa ... pomogło przeniesienie katalogu ... dzięki Jankes, można zamknąc :) Jeszcze raz ogromne dzieki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...