sikora-m Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Posiadam zestaw głośnikowy Creative z-340(2.1), polecam!, w ostatnich dniach pojawiły sie niepokojące trzaski. Podociskałem wszystkie wtyczki zasilania w gniazdku, na listwie i na subwooferze; jednak trzaski nie ustapiły:( Bardzo prosze o pomoc, czy jest to wina listwy czy głosników(Oby nie, bo gwarancja juz wygasła). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 A mozesz napisac jaka masz karte dzwiekowa i jakie sterowniki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikora-m Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Jezsli chodzi o kartę muzyczna to mam dxwiek z płyty głównej, mam zainstalowane sterowniki Sound Max dostarczone na płycie z płytą ciach!ą. Instalowałem juz innesterowniki i ciagle to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Przylacze sie ;) Tez ostatnio kupilem glosniki Logitecha X-530 :) Problem w tym za slysze trzaski nawet gdy komputer jest wylaczony :( Sprawdzalem styki i wszysto ok. Trzaski nasilaja sie gdy wlaczy badz wylaczy sie jakies urzadzenie, np lampke... Kabel od subwoofera nie ma uziemienia :( Co radzicie zrobic :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Pinki - to co opisujesz to raczej wina instalacji elektrycznej u Ciebie. Nie martw sie - u mnie jest to samo na innych glosnikach (tez nie mam uziemienia). sikora-m - napisz w jakich sytuacjach wystepuja te trzaski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 No ja wiem tylko co z tym zrobic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Pinki - jakis dobry filtr powinien pomoc, ale teraz takiego nie dostaniesz :( Zawsze pozostaje UPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...