_madi_ Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Witam, jak w podpisie, bardzo mnie to denerwuje a wylaczyc nie moge, w biosie Quick power on self test na enabled a i tak robi mi ten test pamieci co liczy w kilobajtach... nie chce mi sie za kazdym razem naciskac esc zeby sie szybciej komp uruchomil... Kiedys tak nie mialem , dopiero jak dokupilem se kosc ramu druga to zaczelo sie to robic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 hehe mój kolega miał na starym celeronie podobnie. Poszukaj w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 ostatnio miałem dwa procompy w rękach (w tym jedna chyba taka jak twoja) i na obydwu to samo co u ciebie - nie kombinowałem nad tym... to może jakaś taka właściwość procompów że lubią sobie policzyć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_madi_ Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 No moze macie racje, ale mowie ze wczesniej tego nie było ! moze byc to wina nowego biosu ? bo kiedys mialem 1.0 pozniej 1.2 a teraz mam 1.3. Ale zaczelo sie to dziac od chwili kiedy zanioslem kompa do naprawy i zeby przy okazji wstawili nowa kosc ramu ktora se kupilem na allegro... Mozliwe ze to przez kosc ? Moze pokombinowac z bankami i powkladac do innych i zobaczyc co bedzie... EDIT zainstalowalem biosa najstarszego, czyli taki jak kiedys mialem... i nie pomoglo, pozostaje mi tylko sprawdzic czy bez ten drugiej kosci pamieci tez testuje... Jesli nie to znaczy ze ta kosc jakas glupia ;p, no ale nie bede wyjmowal na stale polowe ramu zeby nie bylo testu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...