Skocz do zawartości
_madi_

Błache ale denerwujace - Memory Test przy starcie...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jak w podpisie, bardzo mnie to denerwuje a wylaczyc nie moge, w biosie Quick power on self test na enabled a i tak robi mi ten test pamieci co liczy w kilobajtach... nie chce mi sie za kazdym razem naciskac esc zeby sie szybciej komp uruchomil... Kiedys tak nie mialem , dopiero jak dokupilem se kosc ramu druga to zaczelo sie to robic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio miałem dwa procompy w rękach (w tym jedna chyba taka jak twoja) i na obydwu to samo co u ciebie - nie kombinowałem nad tym... to może jakaś taka właściwość procompów że lubią sobie policzyć :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No moze macie racje, ale mowie ze wczesniej tego nie było ! moze byc to wina nowego biosu ? bo kiedys mialem 1.0 pozniej 1.2 a teraz mam 1.3. Ale zaczelo sie to dziac od chwili kiedy zanioslem kompa do naprawy i zeby przy okazji wstawili nowa kosc ramu ktora se kupilem na allegro... Mozliwe ze to przez kosc ? Moze pokombinowac z bankami i powkladac do innych i zobaczyc co bedzie...

EDIT

zainstalowalem biosa najstarszego, czyli taki jak kiedys mialem... i nie pomoglo, pozostaje mi tylko sprawdzic czy bez ten drugiej kosci pamieci tez testuje... Jesli nie to znaczy ze ta kosc jakas glupia ;p, no ale nie bede wyjmowal na stale polowe ramu zeby nie bylo testu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi