Memphis Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Czy słyszał ktoś lub ma doświadczenie z firmą "Multimedia". Daj stałe łacza przez kablówkę, ale nic nie mogę o nich znaleźć. Po więcej inforacji trzeba dzwonić i przychodzi i ch przedstawiciel, ale jakoś mi się to an razie nie uśmiecha. Chodzi mi przedewszystkim o szybkość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 nie to forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 http://www.multimedia.pl/mm_inter.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 nie to forum no sorry, to tak z przyzwyczajenia, więc jesli zajży tu jakis moderator to prosze uprzejmie o przeniesienie. Co do tego łączam to mam juz konkretne dane. Mianowicie: Założenie 200 zł + Vat, a obejmuje wydzierżawieniemodemu kablowego, oraz założenie gniazda z wyjściem cyfrowym. Miesięczny abonament 70 zł + Vat. Standardowa prędkość transmisji; 128 kbit/s. Opłaca się ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...