Axl2005 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Nie mam pojęcia co to oznacz, może mi to ktoś wyjaśnić, kupuje LCD Samsung 510N i mozna go zawiesic na scianie co mam zmaiar uczynić, co to oznaczenie ma mi do powiedzenia? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 to ze bedziesz musial kupic uchwyt montazowy o takim standardzie VESA 75 x 75 bo jest jeszcze 100 x 100 a o co biega o rozstaw otworkow montazowych :arrow: tych do ktorych przykrecasz uchwyt 75 maja male monitorki 15" 100 maja monitory od 17" w gore a wyglada to np tak (uchwyt uniwersalny) jak widzisz na tym kwadratowym kawalku po lewej sa otworki o 2 rozstawach, jak wieszasz 75 to nie kozystasz z tej przejsciowki, jak 100 to do monitora przykrecasz ta przejscowke a dopiero do niej ten srodkowy element z ruchoma czescia ... czyli reasumujac zeby powiesic monitor na scianie musisz wydac jeszcze jakies 100-150 PLN :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...