coca-cola Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Witam Mam pytanie, czy zetkna sie ktos kiedys z czyms takim? Inno3D GF2 MX400 64mb? Czy to warto kupic? a raczej wymienic za ECS K7VTA3 rev.3? Bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BusteR Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Jezeli chcesz ta karte kupic dla grania to raczej na niej nie pograsz. Ja mialem gf2 mx400 64mb ponad rok temu i juz wtedy mialem problemy z odpalaniem niektorych gierek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Teraz to na pewno nie ma sensu tego kupowac :| ,przeciez to juz przezytek :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coca-cola Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Ja w gry nie gram, jedyne na czym mi zlaezy to Tv-Out. Wiec warto to wymienic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Brydźo|| Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Kolega ma identyczną, nawet u mnie na płycie ona zawitała, Cóż ci moge powiedzieć - Zje____ się i nie wyświetla poprawnie obrazu np. w windowsie na pulpicie widać jakieś kropki paski, kolory szwankują. Ale ta co ja ją miałem była bez Tv-Out'a. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...