paczka01 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37384562 co sadzicie o tym?? cena powala, ale nie jest brzydki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 no cena powala, ponoc sam panel tez. wiem ze niedługo bedzie recka na pewnym serwisie jak cos to na priv :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 wyglada jak odtwarzacz CD sony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Fajny ale jakos bardziej podoba mi sie Aerogate II. I cena mniejsza ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Mi ten regulator do gustu nie przypada ja też bardziej wole któregoś z barci Aerogate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Paweł- Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Z wyglądu mnie nie powalił, ale podoba mi sie czytnik kart (przydałby mi się a nie chce osobnego kupować :] ) i dużo kolorów podświetlenie. Reszta raczej taka sobie. Zresztą zobacze jak się sprawdzi w testach (może i bym kupił ale cena troche powala) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 troche??cena jest ogromna jak na panel.... chociaż wliczając jego funkcje....czekam na testy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...