Michał1 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 witam, mam jakąś starą intelowską płytę z prockiem chyba 133, do tego zasilacz wszystko w obudowie.AT. Jak mogę sprawdzić czy to wszystko działa?:-) Podpinam zasilacz, właczam, ok, zsilacz działa, ale jak sprawdzić czy plyta i procek działają? na ucho? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 wsadzic karte graficzna, stacje dyskietek i rozpoczac testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 acha, czyli musze zalatwić jeszcze sprzet, karte grafiki mam tylko na AGP:/ a tam potrzeba PCI, ok, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 no tak jest najlepiej i jak bys jeszcze podpial monitor to by bylo naj njalepiej, albo nawet i nie trzeba tylko posluchac czy glosniczek systemowy piszczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 no jak bede mial karte grafiki to monitor też podepne :P ale teraz glośniczek nawet nie piszczy:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszugumis Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 no to jak glosniczek nie piszy to chyba dobry znak;/ a pytanie do reszty.. czy po podpieciu karty, plyty i zasialcza powinno wyswietlic mi bios bez procka i pamieci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 nie wyświetli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...