Skocz do zawartości
Uriel

interntet przez linie energetyczną

Rekomendowane odpowiedzi

czy istniejea jakies osoby ktore korzystaja z uslugi modemu przez prąd. Czy to dobrze dziala, poniewaz zalozylem sobie net radiowy i musze powiedziec ze gorzej byc nie moze. Odrwadzam kazdemu taki rodzaj samobojstwa. Czy P2P funkcjonuje poprawanie i czy pingi do gier sa znosne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ci nie odpowiem, bo nie mialem okazji z tego skorzystac (w moim miejscie narazie sa tylko jakies zamkniete testy), ale sama usluga jest dosc ograniczana. Przegladajac strone mozna stwierdzic ze wszystko jest fajnie - predkosc do 2mbps, mozliwosc korzystania z p2p itd, tylko cholernie drogo dzieki limitom :( Sam jestem ciekaw jak sie to sprawuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakies ~2lata temu ludzilem sie ze cos takiego bedzie mozna bo juz zalozyc bo wtedy jeszcze nie mialem stalki (modem rox :) ) ,ale okazalo sie ze to tylko teoria,a po napisaniu maila do tej firmy odpowiedzi nie otrzeymalem do dnia dzisiejszego,zreszta teraz stalke radiowa zalozysz prawie wszedzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba nie jest jescze rozpowszechnione i dostepne wszędzie gdzie elektryczność, transfery może i są rewelacyjne jak na obecne czasy ale są limity przeciągniesz co jest dane i za każdy MB płacisz i to w nie tak znowu mało jak zassiesz jakiś większy plik :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi