Skocz do zawartości
kazbek

Abit kt7a rev. 1.0

Rekomendowane odpowiedzi

Problemy z Xp biora sie z tad ze przy wlaczaniu kompa przetwornica pradu dostaje duzy impuls pradowy  i przy obciazeniu XP moze nie wytrzymac dlatego wlasnie  Abit oficjalnie nie podaje obslugi XP. Ale przy dobrym zasilaczu niema z tym raczej problemow.

To ja pisałem kiedyś o tej metodzie na "reset" i możliwe, że to wina zasilacza, bo ja mam stary 230W (używam go już ponad 3 lata :!: ). I tak się dziwię, że ciągnie całą tą moją machinerię - za to go lubię, ale chyba czas na zmiany - w końcu święta idą :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamieci dostalem... w zamian za Saiteki ktore mi padly :-/

Co kupic? no co ja ci moge powiedziec najlepiej miec znajomego w sklepie i sprawdzic bo z pamiatkami to jest loteria...

p.s. dzis wieczorem lub w sobote sprawdze wieksza szyne bo bios daje maxx 155 ale jest jeszcze +FSB hehe i cos moze sie jeszcze wyciagnie problem w tym ze agp i PCI jest troche przeciagniete i przydal by sie mod na ustawienie PCI na stale

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak robicie tego moda to koniecznie zalozcie radiatorki na uklady stabilizacji napiecia grzeja sie jak jakies PII . 

Jak to wyglada :?: :oops:

Czy to to z trzema blaszkami?

nie, to jest 6 ukladow w rzedach po 3 nad chipsetem - gdy gora jest bok z wyjsciami typu usb, klawaitura itd. dotknij ich palcem sa gorace :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...