sigard Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Mam taki problemik. Otóż kupiłem sobie kilka dni temu monitor taki jak w temacie. Nie wiem czy to jakas wada jest tylko w moim monitorze czy to tak ma być ale obraz jest super ostry jak żyleta tylko przy jednej roździelczości 1280x1024 bo przy niższych roździelczościach obraz jest rozmyty i jednym słowem juz lepiej było na starym monitorze CRT. Chciałbym pracować na 1024x768 ale sie poprostu nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axl2005 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 No to jest normalne u monitorow LCD, wiekrzosc 17" LCD ma optymalna rozdz. 1280x1024 i na innych rozdzielczosciach bedzies zmial obraz taki jak masz, rozmyty,...całkowita norma i tego nie zmienisz, musisz sie przyzwyczaic...dlatego ja kupuje 15" bo chce 1024x768...:) W grach ciut lepiej bo mniej widac strate jakosci obrazu ale nie wiem czy Ci komp wyrabia przy 1280x1024...mojnie wyrabia wiec biore 15" LCD (powtarzam sie :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Tak myślałem ze to jest normalne dla monitorów LCD a NFSU2 juz mi sie troche zacinał przy 1240x1024 :D Szkoda ze nie byłem taki mądry przed zakupem monitora. Coś mi sie wydaje ze bede musial podłączyć swój stary monitor CRT jako drugi żeby sobie czasem w jakąś gierkie popykać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axl2005 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 No właśnie ja na szczęście poczekałem sekundke z kupowaniem i zdecydowałem się na 15" :D A kupuje Samsunga 510N zeby go mozna jeszcze na sciane było powiesic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 A ja to żałuje że nie kupiłem 19" bo 17" to troche za mało jak dla mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...