Skocz do zawartości
sigard

Samsung 173P

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problemik. Otóż kupiłem sobie kilka dni temu monitor taki jak w temacie. Nie wiem czy to jakas wada jest tylko w moim monitorze czy to tak ma być ale obraz jest super ostry jak żyleta tylko przy jednej roździelczości 1280x1024 bo przy niższych roździelczościach obraz jest rozmyty i jednym słowem juz lepiej było na starym monitorze CRT. Chciałbym pracować na 1024x768 ale sie poprostu nie da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jest normalne u monitorow LCD, wiekrzosc 17" LCD ma optymalna rozdz. 1280x1024 i na innych rozdzielczosciach bedzies zmial obraz taki jak masz, rozmyty,...całkowita norma i tego nie zmienisz, musisz sie przyzwyczaic...dlatego ja kupuje 15" bo chce 1024x768...:) W grach ciut lepiej bo mniej widac strate jakosci obrazu ale nie wiem czy Ci komp wyrabia przy 1280x1024...mojnie wyrabia wiec biore 15" LCD (powtarzam sie :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak myślałem ze to jest normalne dla monitorów LCD a NFSU2 juz mi sie troche zacinał przy 1240x1024 :D Szkoda ze nie byłem taki mądry przed zakupem monitora. Coś mi sie wydaje ze bede musial podłączyć swój stary monitor CRT jako drugi żeby sobie czasem w jakąś gierkie popykać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi