Skocz do zawartości
BuuKA

sterowniki do tunera 3DeMon PV951 pod win xp

Rekomendowane odpowiedzi

witam

jestem "szczesliwym" posiadaczem karty 3DeMon karta spisuje sie dobrze ale pod windowsem 98 z faktu iz przesiadlem sie na windowsa xp nigdzie niema sterownikow do tego. sa tylko do 2000 ale to niestety nie gra razem szukalem na stronach producenta ale producent uznal chyba ze tunery te sa za stare i zdjal sterowniki ze strony. jesli ktos ma takie sterowniki lub wie gdzie sa takie w sieci lub wie jakie beda pasowac do xp prosze o info z gory dzieki.

pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeszukalem podane strony ale nic niechce dzialac sciagnalem okolo 10 sterownikow zaden niechce ruszyc mam juz zainstalowane oprogramowanie ale potrzebny jest driver...

i tu zaczynaja sie schody...

jakby ktos mial jeszcze jakies pomysly to prosze o info

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam własnie niedawno udało mi sie uruchomić 3deamon 951 pod xp pro, kluczem do tego było zainstalowanie windowsa xp pro sp2 na nim sterowniki whql ze strony producenta poszły na zwykłym xp pro nie chciało wogóle hulac, natomiast mam prblem z głębią kolorów idzie tylko na 16 bitów i głos z z obrazem nie chce sie zgrac razem ,jak ktos wie jak sobie z tym poradzic to prosze o wiadomosc

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi