OMNADREN Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 elo jestem totalnym lamerem jezeli chodzi o sprzet audio, mam pytanie w zw. z tym - czy jak kupie np. glosniki creative P5800 5.1, lub s560, to musze jeszcze cos dokupic zeby smigalo? chodzi mi o podlaczenie. Mam plyte abita nf72.0, a na niej zintegrowana karte szesciokanalowa. Czy te glosniki podlaczam normalnie pod wzjscie(a) w karcie i thats all, czz musze cos dokupic? sory za pytanie ale jak wspomnialem jestem lamusem!!!!!!!!! jak by ktos mogl to napisac tak jak dla debila? thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 podłączasz kabelki kolorkiem do kolorka gniazda na karcie i przestawiasz w zakładce sterów od karty dźwiękowej na system 6 kanałowy - czyli przestawiasz wszystkie gniazda na karcie na wyjścia i koniec 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMNADREN Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 dziekóweczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...