tomidlo Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Witam. Mam WC zakupiony stety/niestety w znanej kazdemu firmie CPC ;) (prosze mnie nie komentowac za ten krok. Po prostu popelnilem ten blad, ze wczesniej nie znalem tego forum:(). Do szczescia brakuje mi zasilacza chlodzonego woda. Zamierzalem, kupic taki zasilacz w CPC, ale niestety jest beznadziejny, o czym wyczytalem gdzies tu na forum i na stronie www.benchmark.pl Teraz mam niestety problem. CPC nie sprzedaje samych blokow do PSU, tylko te beznadziejne zasilacze. I tu mam pytanie: gdzie znajde jakis blok do PSU, albo cale PSU chlodzone woda, ktore pasowaloby do tych cienkich rurek od CPC??? Prosze o pomoc, bo juz nie wytrzymuje z tym "swistakiem" zasilajacym kompa :? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Witam. Mam WC zakupiony stety/niestety w znanej kazdemu firmie CPC ;) (prosze mnie nie komentowac za ten krok. Po prostu popelnilem ten blad, ze wczesniej nie znalem tego forum:(). Do szczescia brakuje mi zasilacza chlodzonego woda. Zamierzalem, kupic taki zasilacz w CPC, ale niestety jest beznadziejny, o czym wyczytalem gdzies tu na forum i na stronie www.benchmark.pl Teraz mam niestety problem. CPC nie sprzedaje samych blokow do PSU, tylko te beznadziejne zasilacze. I tu mam pytanie: gdzie znajde jakis blok do PSU, albo cale PSU chlodzone woda, ktore pasowaloby do tych cienkich rurek od CPC??? Prosze o pomoc, bo juz nie wytrzymuje z tym "swistakiem" zasilajacym kompa :? z gory dzieki Wymień wiatrak to takie trudne... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomidlo Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 nie wiem, czy to cos da. Raczej wolalym miec zasilke chlodzona woda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 zasilka wodna : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37785296 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...