Gość sew333 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 tez macie braki w teksturach czasami w RIDDICKU? ROZNE MIGAJĄCE TEKSTURKI na postaciach np? RAD 9600XT posiadam Odpowiedzcie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Brydźo|| Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Nie grałem nie wiem ale objawy wskazują na za bardzo "przekręconą" Grafikę szczególnie u NV - ale to różnie bywa. :) Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 ALe nie kręciłem grafy. Mam RADEONA 9600XT. Standardowe taktowania W innych grach tak nie mam , i 3dmarkach. Tylko Riddick Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Brydźo|| Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Jak tak to nie wiem :? Może Stery - ale pewnie juz sprawdzałeś... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...