Imperator Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Czy to bedzie wporzadku chodzic??? Mam zamiar kupic takie ogniwo + wc od discotecha. Co o tym sadzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Cytat Czy to bedzie wporzadku chodzic??? Mam zamiar kupic takie ogniwo + wc od discotecha. Co o tym sadzicie? poczytaj forum troche to duuuuuzzzzo znajdziesz o tym. poza tym nie ty pierwszy wymysliles wc+peliter :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 domyslam sie ze nie pierwszy i nie ostatni, ale jakos mi sie post w oczki nie rzucil... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 niezle cie to szarpnie z 500-700 zl ja na twoim miejscu bym zrobil sam WC - jest sie czym pozniej chwalic :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 a poza tym tamten blok jakis lewy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...