Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam Technicsa RP-F350, drogie ale jakosc dzwieku jest NAPRAWDE bardzo dobra w zasadzie nie mam sie do czego przyczepic..... Jakosc materialaow zastosowanych jest przyjemna w dotyku jak i w wygladzie podzuszka dobrze uciska uszy, a kabel jest dlugi . Dobra rzecz i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Technicsa RP-F350, drogie ale jakosc dzwieku jest NAPRAWDE  bardzo dobra w zasadzie nie mam sie do czego przyczepic..... Jakosc materialaow zastosowanych jest przyjemna w dotyku jak i w  wygladzie podzuszka  dobrze  uciska uszy, a kabel jest dlugi  . Dobra rzecz i tyle.

drogie tzn ile ? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stricto do grania to jakies Plantrony np: Audio 90, natomiast do grania i sluchania muzy to Sennheiser, AKG.

a Plantronics DSP-500 ? ;P

Audio 90 podalem jako przyklad :). Niewiątpie że DSP-500 są bardzo dobre ale ich cena jest dość wysoka i niewiele osób moze sobie na nie pozwolić, natomiast Plantrony z serii Audio mają ceny jeszcze w miare :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omg - do grania - kup jakie chcesz - skilla Ci z nowymi słuchawkami nie przybedzie ani nie ujdzie - o to sie nie martw :/

Ja kiedys kupilem jakies philipsy za 30zl i powiem ze nie potrzebuje za bardzo lepsiejszych - uzywalem do grania ( wystarczaly w 100%),i w sumei czasem do muzyki w nocy - normalnie mam zwykle kolumienki wiec po co sie meczyc ze sluchawkami 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omg - do grania - kup jakie chcesz - skilla Ci z nowymi słuchawkami nie przybedzie ani nie ujdzie - o to sie nie martw :/

no mi jakos przybylo :D mialem kiedys stare sluchawki jakies kiepskie i nie slyszalem dokladnie :P a teraz to za sciana slysze co sie dzieje itp.. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem posiadaczem audio .90 ale jestem średnio zaodowlony.

co prawda basy są świetne lecz po roku użytkowania (średnie natężenie używania) mic nie działa, a gbąka została nadpalona jakims cudem :(

jesli miałbym teraz kasę to nie inwestowałbym w dsp-500, ponieważ jestto strata kasy -> własna karta dźwiękowa obciąża dodatkowo CPU :(

reasumując dla przeciętnego gracza audio .90 wystarczy choć jest awaryjne, a z serwisem bywają problemy.

zamożniejszym natomiast polecm sennheiser'y

> PC 150 (odpowiednik .90 u plantronics'a) na jack'i (cena koło 320 zł. o ile się nie mylę)

> PC 155 (a'la DSP-500 u konkurencji) na USB (800 kosztują jak mnie pamięć nie myli) < coś dla zamożniejszych :P

słuchawki tej firmy są zdecydowanie 'konkretniejsze' i gdybym miał wybierać jeszcze raz to bez wachania biorę PC 150

btw. Adassss, założyłeś ten topic chyba także,a może głównie, żeby pochwalić się swoimi DSP ? ;)

BuBu - dokładnie, zazwyczaj młodzi pr0-gej-merzy myslą że będą wycinali gdy tylko dostaną pr0 słuchawki.

prawda jest taka że pożytek z takiego sprzętu zrobisz gdy koncentracja na grze osiągnie u ciebie wysoki poziom, bo często niby te słuchawki masz, ale nie potrafisz ich dobrze wykorzystać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thomson HED 430 <-= takich wlasnie uzywam

Moim zdaniem dzwiek bardzo soczysty, uszy nawet po wielu godzinach grania (dzisiaj caly dzien przesiedzialem w sluchawkach :P ) wogole sie nie męczą. Bardzo dobre wykonanie, przede wszystkim mięciutkie, lekkie i znakomicie dopasowane do głowy.

Za tą cene (50 zl) jak dla mnie rewelacja. Mam je juz od prawie 2 lat. Jesli kiedys przypadkiem zniszczyly by sie, to pewnie kupie te same :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj sa namiary na specyfikacje i cene(http://panasonic.pl/oferta.php?prod=2178). I teraz powiem to z perspektywy gracza, lepiej kupic drogie i dobre sluchawki i mica za 20 zl (ja ma mica manty i co najlepsze do niego mozna dolaczyc sluchawki wtedy dlugosc kabla w sumie to jakies 6 metrow chyab ). A na mica naprawde nie narzekam, kumple z ktorymi gram tez nie( to namiary na mica, to ten pierwszy od gory http://www.manta.com.pl/serwis/hardware/pc...cmikrofony.php)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi