Skocz do zawartości
lucu

FLY VIDEO 2000 problem z CAPTURE TV !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam następujący problem. Posiadam kartę telewizyjną FLY VIDEO 2000 w momencie gdy chcę za pomocą VIRTUALDUB-a (i innych programów) włączyć przechwytywanie video wyskakuje mi następujące powiadomienie:

"Nie można używać tego użądzenia, kiedy używa go już inna aplikacja wideo, taka jak DVD, wideokonferencje, edycja wideo, przeglądarki TV lub WebTv dla Windows.

Aby użyć urządzenia dla bierzącej aplikacji, zamknij aplikacje która z niego kożysta.

Jeśli w systemie jest zainstalowana i uruchomiona aplikacja WebTv, wstrzymaj "Aplikacją wideo WebTv i usługi danych" na pasku zadań, klikając prawym przyciskiem myszy jej ikonę i wybierając polecenie "wstrzymaj usługi". "

Nie wiem o co chodzi ??

Jak system był zainstalowany świerzo (bez żadnych programów) wszystko chodziło.

Dopiero potem po zainstalowaniu wszystkich niezbędnych programów przestało działać.

Capture tv działa tylko przez orginalny program fly video (ale nie mogę tam wybierać kodeków !)

Mam zainstalowane standardowe programy i w zasadzie nic bardziej szczególnego.

Z dvd już kombinowałem, odinstalowałem i nic nie pomogło. Używam neostrady tp, zone alarm itp.

Prosze o pomoc !! W czym może tkwić problem ??? Z góry dziękuje za odpowiedź !

Pozdrawiam wszystkich użytkowników !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"U mnie to samo.

Zainteresuj się programikiem Chris TV."

Taka prawda

Ja też miałem podobny problem i nie używam VIRTUALDUB-a,

tylko bTV Professional v2.0 (zajebisty program)

http://radiator-fm.com.ru/radiatortvuk.htm ------- tu napewno coś znajdziesz

ps

jakiego windowsa użwywasz ???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi