Bl4ck Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Witam ! Wczoraj właczam power w kompie a tu nic,swiatelko na mobo sie swieci a komp nie rusza.Dzisiaj wyjalem wszystkie zbedne rzeczy z kompa wsadzilem stary zasilacz 250W komp wstaje,ale proc zamiast bartona 2500+ jest wykrywany jako athlon 1100 Mhz,no to reset CMOSu-nie pomoglo,dalej to samo,wyjmuje baterie od biosu-dalej to samo,zaczalem sie bawic w biosie fsb w koncu ruszyl jako barton 2500+.Pierwszy raz z czyms takim sie spotkalem,co to moglo byc ? :shock:,dodam jeszcze ze proc w momencie jak sie to stalo byl na default Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 no tak ciezko 11x100 - bezpieczne ustawienia zawsze tak jest clear cmos i trzeba to skorygowac w biosie wlasnie przez fsb :evil: overkluker sie znalazl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Po prostu nie wiedzialem,pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 i po to byl potrzebny osobny topic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Forum jest po to zeby pytac jak sie czegos nie wie,a ze ta sprawa byla dla mnie bardzo dziwna no to napisalem,bo ciekawe z czego mi sie kisi plyta i proc skoro nic nie jest podkrecone wiec sie dziwie,a ze ty masz moze duzo wiedzy to dla ciebie rzecz oczywista ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Forum jest po to zeby pytac jak sie czegos nie wie,a ze ta sprawa byla dla mnie bardzo dziwna no to napisalem,bo ciekawe z czego mi sie kisi plyta i proc skoro nic nie jest podkrecone wiec sie dziwie,a ze ty masz moze duzo wiedzy to dla ciebie rzecz oczywista ! wsumie masz racje, ale @Linoge jest przeczulony na punktcie uzytkownikow ktorzy pytaja o kazdy bzdet :) Ludzie pytaja o rzeczy ktore maja w jednym topicu nizej itp;) Twoj problem byl poruszony (jak sie niemyle)w topicu o NF7 :wink: Tylko Ty probowales sam rowziazac problem, a wiele osob woli sie zapytac na forum, niz wpisac jedno slowo w google i nacisnac szukaj :wink: (lub w wyszukiwarce na forum) dobra niebede przynudzal pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Forum jest po to zeby pytac jak sie czegos nie wie,a ze ta sprawa byla dla mnie bardzo dziwna no to napisalem,bo ciekawe z czego mi sie kisi plyta i proc skoro nic nie jest podkrecone wiec sie dziwie,a ze ty masz moze duzo wiedzy to dla ciebie rzecz oczywista !wiedzy mam malo przynajmniej wedlug mnie ;) jest tutaj wielu ludzi ktorzy posiadaj wielka i ugrunowana wiedze Jest kilka powodow dla ktorych nalezy Ci sie slowa krytyki 1 ale masz topic o nf7 2 wiekszosc plyt ma takie "zabezpieczenie" i nie jest to niczym dziwnym pomysl przez chwile jak by wygladalo to forum gdyby kazdy sie pytal o takie szczegoly i tym podobne rzeczy wesolych swiat :) eot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 forum jest po to by zdobywac wiedze (bo do dzielenia sie to ci troszke brakuje:]) ale najpierw sie suzka a dopiero potem pyta. od zadawania wylacznie pytan to moze byc chat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Pamiętam że przez ok. 18miesięcy tylko czytałem forum i uczyłem sie ;) Czasem nawet miałem ochote się wypowiedzieć, ale zarejstrowany nie byłem bo wydawało mi się że nie godny jestem zawracać dope innym o p1erdoły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...