dzieciol4 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zatrzęsla sie ziemia w pld Azji. Nie musze chyba wspominac, ze w tym regionie produkuje sie wiekszosc sprzetu komputerowego. Wczesniej przy takich przypadkach ostro lecialy w gore ceny sprzetu, zwlaszcza pamieci - jak sadzicie czy bedzie tak tym razem ? Warto kupic 100 szt. pamiatek teraz i sprzedac jak ceny wzrosna ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Ja mysle ze na pewno pojda w gore,bo przeciez poniesli straty to musza nadrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebron Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 zalezy czy w danym regionie jest produkcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 100 sztuk to jest duuuuzo kasy... Wiesz zawsze mozesz starcic, ale zawsze mozesz wygrac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Ja tylko powiem że ten topic powinien być nominowany do tematu roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 a ja myślę że źle myślisz ;-) -> kto kolwiek wie kto kolwiek słyszał - prosze o info czy dostało się fabryczkom, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Właśnie w radio mowilu , że zginelo nie jak przypuszczano kilkast osób a tysiące ... Także jest to jakaś cześć robotnikow a nawet wieksza cześć . Także dotknie to zapewne w jakims stopniu fabryki oraz producentow czesci komputerowych. Exo3 twoj nic powinien isc wraz z toba na temat roku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 tym razem - jeśli juz - skok cen nie będzie aż taki - mamy w pl fabrykę wilk/goodram,, w irlandii buffalo - i im się nie dostało ;-) ale możliwe że solidarnie tez podniosą ceny :-] pamiętam jak po poprzednim trzęsieniu pamiątki skoczyły,, szukałem wtedy kostki 512 - ceny w lublinie dosyć szybko skoczyły o ponad 50% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 wiekszosc ofiar to indie i srilanka a to jest po drugiej stronie morza naprzeciwko tajlandi itp blizej jest malezja a gdzie tam jeszcze do tajwanu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 LPC ale malezja produkuje procki :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Czas pokaże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 LPC ale malezja produkuje procki :> i nie tylko , no wiem chodzilo mi o to ze kraje ktore duzo stuffu produkuja nie odczuły na tyleskutkow trzesienia zeby $ poszły do gory choc moze to stanowic niezły pretekst dla producentow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Sorki że tak dlugo zwlekałem ale do LPC , masz racje . Ale każdy producent chce kase zarobić jak idzie więc kazdy argument jest dobry zawsze ... i tak już zostanie coś jest skutkiem czegos ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...