pako_kinG Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Witam! Problem tkwi w ciagle wysuwajacej sie tace od nagrywarki. Jest to model LG 8160B, jak myslice co jest wina tego rodzaju usterki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Trojan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 napewno Trojan no chyba że jakiś kichowy program do nagrywarki instalowałeś ostatnio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 jak mi się spaliła LiteOn to miałem to samo, tacka zwariowała: open., cloes, open, close... nie wykrywało ją w biosie i nie reagowała na nic jeżeli ci nagryw działa i tylko okazjonalnie się wysuwa to trojana masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Być może ktoś "życzliwy" zainstalował Ci backdoor office'a i teraz bawi się Twoim kompem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Podejzewam ze to wina mechanizmu samego sidika. Trzeba by rozebrac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 hello pc_mac come back :wink: przejedź MKS Virem online'owym i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 :D To nie wina trojana, za kogo mnie macie:) Prawdopodobnie cos sie skopalo, w mechanizmie napedu. Rozkrecilem nagryware, wyczyscilem i nic, problem dalej sie powtarza:(Moze ktos ma jakies pomysly, co z tym fantem zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Proszę o rady!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 możesz mieć popsuty przycisk który odpowiada za wysuwanie klapki, powinieneś rozebrać ją jeszcze raz i sprawdzić czy coś nie jest ułamane, spalone lub niedokręcone ciężko powiedzieć co to może być, a może złe sterowniki? lub jakiś syfny progs ci cały czas wykonuje komendę WYSUŃ PS. używaj opcji EDYTUJ :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Tak, jak wcześniej wspomniałem jest to raczej wina mechanizmu, a nie oprogramowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 jak mi się spaliła LiteOn to miałem to samo, tacka zwariowała: open., cloes, open, close... nie wykrywało ją w biosie i nie reagowała na nic jeżeli ci nagryw działa i tylko okazjonalnie się wysuwa to trojana masz moj dobry kumpel kupil sobie kiedys nagrywarke LiteOn, mial podobnie tak jak Ty po spaleniu swojej - od nacisniecia przycisku Power w kompie tacka cały czas dązyla do tego aby byla otwarta, tzn nawet jak nacisnalem close to ona siem wysuwala zaraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Moj litek tez wlasnie zaczal wariowac w ten sposob :) Moze troszke mniej bo gdy nacisne na przycisk to tacka sie wysuwa i zaraz chowa i jest oki, natomiast gdy cos nagram w nero to tacka szaleje: wysuwa i wsuwa sie 5 razy, oprocz tego gdy podpieta jest nagrywarka komputer ma co jakies 5 sekund dziwne zaciecia np. gdy gra muzyka to sie przycina co chwilke. Nic, nagrywarka idzie do serwisu, problem w tym ze ma uszkodzona plombe (plomba uszkodzila sie podczas czestego wkladania i wyjmowania napedu z obudowy) wiec zobaczymy jak to bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...