Skocz do zawartości
quater

program do zmiany glosu

Rekomendowane odpowiedzi

mam karte sb audigy ale nie mam zainstalowanych oryginalnych sterownikow tylo kx.

Effect procesor pro jakos u mnie nie dziala poprawnie, uruchami sie itp. ale nie zmienia dzwieku.

jesli znacie jeszcze jakies programy to piszczcie. z gory dziekuje i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Razor, powiedz mi prosze, jak mozna zmienic glos za pomoca tego programu.

odtwarzajac muzyke na kompie przez foobar mozna zmieniac dzwiek ale jak mowie do mikrofonu to nie slysze zadnej roznicy.

sprawdzilem juz chyba wszystkei ustawienia i nic.

mam sb audigy i kx.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm u mnie zmieniał glos odrazu po podłączeniu mikrofonu nie wiem co moze byc problemem. Dzisiaj zainstaluje ten prog i zobacze moze cos ustawilem ale wątpię.

----------------------------

Standardowo mam włączone w prog po prawej stronie ON, Duplex później wybieram NICKVOICES i np. EFFECTS i po podłączeniu mikrofonu odrazu jest efekt.

Moim zdaniem program jest kiepski ale zawsze lepsze to niż nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odswierzam temat bo zawsze marzylem o takim programie,tylko w taki sposob,ze powiedzmy nagram probke glossu jakiejs osoby a pozniej miec okazje rozmawiac glosem tej osoby,ktorej mam probke.Czy sadzicie ze bedzie to w przyszlosci mozliwe ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi