grippen Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Panowie (i Panie) pomozcie - jak w arkuszu kalkulacyjnym, przy duzym dokumencie posortowac dane??? Zniklo z menu "Dane" polecenie "Sortuj" - moze ktos wie co i jak??? Sprawa dosyc pilna, bede wdzieczny za kazda pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Panowie (i Panie) pomozcie - jak w arkuszu kalkulacyjnym, przy duzym dokumencie posortowac dane??? Zniklo z menu "Dane" polecenie "Sortuj" - moze ktos wie co i jak??? Sprawa dosyc pilna, bede wdzieczny za kazda pomoc. LOOOL !! istnieje takie cos jak pomoc i rozwiazywanie problemow w pakiecie office tam sprawdz a napewno znajdziesz rozwiazanie pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Niestety - w pomocy nic na ten temat nie ma, szukałem nawet na forum poświeconym OpenOffisowi ale tez kicha. Jedyny sposób jaki znalazłem to nowy arkusz i wklejenie wszystkiego z tego poprzedniego. Wtedy działa. Jednak wniosek nasuwa mi sie jeden - Jednak to co robi p.Bill :) nie zawsze jest takie najgorsze - bo w żadnym excelu takiego problemu nie miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...