Skocz do zawartości
szydlas22

upgrade?? HELP!!!

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie ludziska!!! musicie mi pomóc!!! mam w łapie 300zł i chce dokonać upgrade'a mojego kompa (przydałoby sie wymienic płyte główną + procka) co sensownego moge uzyskać z tego sprzętu:

procesor--> Athlon 1700+ 1466mHz fsb266mHz

pamięć ram--> 256MB ram DDR(!) 266mHz

płyta główna--> Gigabyte GA- 7DX

karta graficzna--> Sapphiere Radeon 9200 128bit(!) 64MB ram, AGP 8x, tv-out

napędy-->DVD LG x16/x48

-->Nagrywarka LiteOn 52x/32x/52x

dysk twardy--> Maxtor 40gb, ata133, obroty 5200

karta muzyczna--> Sound Blaster Live! 5.1

uwzględniajcie możliwość sprzedaży części!!

co do procka to czytałem że sempy dają radę w OC.... a płyta?? abit nf7?? może jakiś asus??? albo gigabyte... pamiętajcie chodzi o MAKSYMALNĄ MOC!!! piszcie szybko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popierwsze jest specjany do tego TEMAT PRZYKLEJONY! PO dugie za 300zł za dużo nie zmienisz. Abit nf7 ok 250 zł +Sempron 2300+ 200 zł to tyle. Proponuje najpierw mobo wymienic a potem proca kupić. A pamiętaj zę Sempron chodzi też FSB 333 czyli jeśli chcesz sobie pokręcic musisz kupic jakies ramy dobre z PC400

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki wielkie za help... a ile mogę dostać za mobo+ procek+ cooler na allegro (przypominam athlon 1700+ fsb266mHz, ram noname 256mb DDR 266, cooler master do 2000+)??? myślicie ze 350zł to nie za dużo?? jak ktos zainteresowany to zamieściłem już ogłoszenie w odpowienim dziale:]

pozdro 600, pomóżcie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi