Gromowładny Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Mam pytanko mam starego celerona 333 z karta graficzna s3 trio. Gdy odtwarzam filmy mam tylko 4 kolorowe paski, dzwiek jest ok. Dodam że system operacyjny to winxp i instalowalem rozne kodeki, paki kodekow. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Z moich doświdczeń z tym procesorem,wynika to,że chcąc wyświetlać filmy trzeba ustawić DMA,wyłączyć jakikolwiek postprocesing,itp.Może karta nie ma włączonego przyspieszenia direct draw,co skutkuje opisaną przez Pana sytuacją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 win xp?! lol czlowieku zainstaluj 98 a do tego ffdshow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Mając ten procesor @416 tylko w win xp ,dało się filmy oglądać Co do kodeków proponuje ffdshow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...