_Vip_ Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Moim zdaniem Vip i spółka uprawiają tutaj swoją propagandę i nikt od nich za to nie wyciąga konsekwencji. Zalóżcie sobie swoje forum i tam róbcie takie numery. W przypadku Neoteca tak własnie postąpili i przynajmniej nikt nie ma tam pretensji o kryptoreklamę. hmmm....wiec jesli ja albo lagier,napiszemy w jakims topicu ze enermax jest lepszym wyjsciem niz tagan,chieftec i reszta sredniakow to automatycznie uprawiamy propagande ??? Benito rusz lepetynka i pomysl racjonalnie,ktore zasilki sa lepsze Mowiac "Vip i spolka masz na mysli mnie i Lagiera czy moze tez Jonathana bo powiedzial ze bralby enera lub anteca....tez spiskuje razem z nami czy te zasilki poprostu sa dobre ? Ani ja ,ani nikt z moich znajomych nie pracuje u Enermax'a i nie czerpie z tego kozysci materialnych.Chlopak pytal o dobra zasilke,wiec mu odpowiedzialem. Benito,wyjasnij mi jaka jest roznica miedzy odpowiedzia w topicu ,ktora ma na celu pomoc komus w rozsadnym utopieniu 450zl na zasilacz,a propaganda ?Gadanie typu "przeciez i tak Tagan wystarczy" jest dla mnie niewystarczajace..po co kupowc cos co wystarczy jak za taka sama kase lub mniejsza mozna kupic cos co jest lepsze Masz z tym jakis problem to zapraszam na GG @Romek - sory ze glupie OT ,nastepnym razem bedziemy sie kontrolowac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Vip ma racje.Dla mnie jest oczywiste ze Enermax czy Antec to inna klasa zasilek niz Tagan,Topower czy Chieftec ...ale chyba Ty Benito nadal zyjesz w swiadomosci "to co moje to dobre" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 _Vip_ i Lagier co jest grane, co to za OT, na głowy wam padło. Trzymajcie się tematu i nie wdawać się w głupie rozmowy. Jest temat topica i jego się trzymajcie a nie bawicie się w głupiego Jasia. Nastepne posty podobnego poziomu polecą do kosza.... --------------------------- Co do zasiłek to się zgadzam, że należy inwestować w dobrej jakości sprzęt, bo wydając 3-4 tysie za kompa i podpinać to wszystko pod zasiłke Codegen-a lub inny shit to już lepiej mi oddać ten chajs, lepiej go wykorzystam. Kup mocniejszy zasilacz a nie będziesz już narzekał, w takie rzeczy trzeba inwestować.... wiesz nienawidze jak ktos wlazi mi na glowe... za czasow moderatorstwa tez tego nie lubilem m.in. dlatego zrezygnowalem bo zaczely sie dziac jaja... zgoda byl OT ale nie wiem czy zauwazyles w konkretnym celu... Tak czy siak teraz bede kurczowo trzymal sie temtu Sir wczoraj mielismy zbyt dobry humor chyba ;]]]] @benito serio w kazdym topicu wlepiamy swoje linki hmm... ja moze z raz uzylem odnosnika do topicu o enermaxach i VIPek nie przypominam sobie zeby wiecej razy go uzywal a zreszta chocby nawet nie wiem zraza Cie to :?: Cos Cie troche wybujalo za bardzo ostatnio... :lol: BTW i tak enermax jest lepszy :lol: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Nie twierdze że enermax jest gorszy, ale trochę spokoju proszę. Wiem że i tak macie błogosławieństwo od naczelnego, ale z umiarem Panowie, nic wiecej dodać nie pragnę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Dobrze ze tak nie twierdzisz :] Powiedzmy sobie szczerze Chieftec, TT, Tagan to sa zasilki wysokiej sredniej polki. Ale ja nie widze sensu wkladania zasilki 360W ktora bedzie na styk do drogiego zestawu. To tak jak wsadzic do RUFa silnik od sredniego porszaka. Niby jedna firma. Niby oba sportowe ale jednak troche za slabo. Bo RUF moze wiecej ale nie z tym silnikiem (mam nadzieje ze mnie zrozumiano :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...