Kaczy Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Mam taki problem. Gdy na nowo zainstalowałem ten program nie działa mi wbudowany player. Nic nie da się w nim otworzyć. Dodam że kiedyś mi działał. Czy ktoś zna może rozwiązanie tego problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Mam taki problem. Gdy na nowo zainstalowałem ten program nie działa mi wbudowany player. Nic nie da się w nim otworzyć. Dodam że kiedyś mi działał. Czy ktoś zna może rozwiązanie tego problemu?a przed ponowna instalacja , wycieles wszystko z rejestru ??? rozne resztki czesto kaszania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Był format więc raczej nic nie zostało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 jak po formacie to fakt, nic hmmm......... nie mam pojecia czemu nie dziala 8O ja chyba z 3 razy instalowalem Kaze i dziala normalnie........ na starych dyskusjach popytaj jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 jam mam coś jeszcze dziwniejszego : Jak chce odtworzyć jakiś filmik w tym wbudowanym playerze to uruchamia mi sie progamik do ściągania pliczków z neta (DAP) i chce go ściągać :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 To lipa. Wkurza mnie to ale dzięki pomyślę coś jeszcze nad tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 To lipa. Wkurza mnie to ale dzięki pomyślę coś jeszcze nad tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...