Gość Mike Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Wlasnie wczoraj doszedl do mnie poczta kurieska ten potworek :) Qpilem go od handlowca na allegro (z kosztami przesylki to bylo to 665 zł), nowy fabrycznie, na gwarancji,pudelko, instrukcja, sterowniki itp. Zainstalowalo sie toto bez problemu, przeszlo test w 3marku 2001se, wiec zabralem sie za podkrecanie.Slyszalem ze te prolinki sie dobrze kreca, ale zeby az tak? Zadnych radiatorkow na pamieciach, co prawda zato jeden bardzo solidny na chipsecie, same pamiatki tylko 4ns...Wzialem sie do roboty i...bezproblemu wycisnalem 310/610 :D ! No szczena mi zjechala metr w dol, hłe hłe na moim kompciu (ford thuderbird '57 1.53 Ghz, 512 MB SDRAM Kingston, Abit KT7E, Win XP) bez problemu wycisnal sporo ponad 9000 pkt :) Dzisiaj sproboje podkrecic to cudenko jeszcze troche wyzej, zobaczymy czy wytrzyma ;) Zyczcie mi powodzenia, niedziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 U mnie w sklepie Prolink=Pixelview kosztuje 655zeta :). A tak wogole to na jesien ma wyjsc NV30 z ma ciekawa specyfikacje :) np. pamiatki od 700mhz maja byc lol :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 No to masz farta, ze mieszkasz w Rybniku, bo u mnie w Białymstoku ponizej 720 zeta nieznajdziesz, dlatego na Allegro qpilem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Wlasnie wczoraj doszedl do mnie poczta kurieska ten potworek :) Qpilem go od handlowca na allegro (z kosztami przesylki to bylo to 665 zł), nowy fabrycznie, na gwarancji,pudelko, instrukcja, sterowniki itp. Zainstalowalo sie toto bez problemu, przeszlo test w 3marku 2001se, wiec zabralem sie za podkrecanie.Slyszalem ze te prolinki sie dobrze kreca, ale zeby az tak? Zadnych radiatorkow na pamieciach, co prawda zato jeden bardzo solidny na chipsecie, same pamiatki tylko 4ns...Wzialem sie do roboty i...bezproblemu wycisnalem 310/610 :D ! No szczena mi zjechala metr w dol, hłe hłe na moim kompciu (ford thuderbird '57 1.53 Ghz, 512 MB SDRAM Kingston, Abit KT7E, Win XP) bez problemu wycisnal sporo ponad 9000 pkt :) Dzisiaj sproboje podkrecic to cudenko jeszcze troche wyzej, zobaczymy czy wytrzyma ;) Zyczcie mi powodzenia, niedziękuję Sporo ponad 9k, to znaczy ile dokladnie. Podaj link do compare to sobie zrobie compare :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Oto link: http://service.madonion.com/compare?2k1=4668035 zrobilem go pod win 98 se na ustawieniach best performance w zakladce d3d, zaraz zrobie test przy best quality,geforce puszczony byl na 305/620 detki 40.52. Co najdziwniejsze wynik na tych samych detkach pod win xp jest sporo nizszy i oscyluje wokol 9000 pts..... Bardzo dziwne......zwazywszy, ze pod 98se wykrecilo mi ponad 9900 pts :) Link do wyniku przy Best Image Quality: http://service.madonion.com/compare?2k1=4668180 hehe, a ten niewiele nizszy (9805 pts) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 E przeplaciles i to duzo :D. Na www.polbras.pl taki GF kosztuje 611zł :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Wlasnie wczoraj doszedl do mnie poczta kurieska ten potworek :) Qpilem go od handlowca na allegro (z kosztami przesylki to bylo to 665 zł), nowy fabrycznie, na gwarancji,pudelko, instrukcja, sterowniki itp. Zainstalowalo sie toto bez problemu, przeszlo test w 3marku 2001se, wiec zabralem sie za podkrecanie.Slyszalem ze te prolinki sie dobrze kreca, ale zeby az tak? Zadnych radiatorkow na pamieciach, co prawda zato jeden bardzo solidny na chipsecie, same pamiatki tylko 4ns...Wzialem sie do roboty i...bezproblemu wycisnalem 310/610 :D ! No szczena mi zjechala metr w dol, hłe hłe na moim kompciu (ford thuderbird '57 1.53 Ghz, 512 MB SDRAM Kingston, Abit KT7E, Win XP) bez problemu wycisnal sporo ponad 9000 pkt :) Dzisiaj sproboje podkrecic to cudenko jeszcze troche wyzej, zobaczymy czy wytrzyma ;) Zyczcie mi powodzenia, niedziękuję jedno jest pewne PRZEPŁACIŁEŚ!!!! Y mnie ten GF4 kosztuje 620 zyli noweczka z gwarancja prosto z fabryki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 W morde jeża, tosz niebede jechal do Częstochowy zeby kuib geforca taniej o 50 zeta, bo by mi sie nawet za benzyne niezwrocilo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 W morde jeża, tosz niebede jechal do Częstochowy zeby kuib geforca taniej o 50 zeta, bo by mi sie nawet za benzyne niezwrocilo :DAle w polbras masz sklep wysylkowy :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 No, Polak mądry po Skodzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 hyhy na allegro czesto mozna zaplacic wiecej niz jest warte w rzeczywistosci :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 hyhy na allegro czesto mozna zaplacic wiecej niz jest warte w rzeczywistosci :] i na dodatek prawda jest taka ze kupujesz kota w worku :evil: wszycho wychodzi dopiero w praniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Leadtek Winfast 250 ( 4200TI 64 RAM) - cena 660 PLN 310/620 Detki 40.72 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Sprzedalem kika rzeczy na Allegro i spoko goscie placili.Kupilem monitorek NecE700 i spox.No ale po monitor bylem osobiscie w zabrzu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 hyhy na allegro czesto mozna zaplacic wiecej niz jest warte w rzeczywistosci :] i na dodatek prawda jest taka ze kupujesz kota w worku :evil: wszycho wychodzi dopiero w praniu No chyba przesadzasz z tym kotem w worku, moj znajomy kupil jusz do tej pory na allegro sprzet komputerowy o lacznej wartosci kilkunastu tysiecy zlotych, i ani jeden podzespol niebyl uszkodzony, lub niezgodny z opisem.Poprosttu trzeba uwaznie sprawdzic osobe sprzedajaca, jej wiarygodnosc, rekomendacje, inne aukcje itp.No ale jak ktos qpuje od goscia z mieszanymi recenzjami albo w ogole bez nich to sie potem moze zdziwic ze otrzymal kota (w worku) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ech.. PIT-er, na ta stronke to ja w ogole wejsc nawet niemoge, wiec jak moglbym tam cokolwiek qpic???:DA ten prolink taki tani to z tv-outem czy bez???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ech.. PIT-er, na ta stronke to ja w ogole wejsc nawet niemoge, wiec jak moglbym tam cokolwiek qpic???:DA ten prolink taki tani to z tv-outem czy bez????Jak sie nie da jak sie da :D www.polbras.com sorry pomylilem pl z com :D. I tam jest BOX 64MB :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 bez radiatorow 610, zobaczymy jak dlugo pociagnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Oby jak najdluzej, a radiatorki to se niedlugo zamontuje, spokojna glowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 hyhy na allegro czesto mozna zaplacic wiecej niz jest warte w rzeczywistosci :] i na dodatek prawda jest taka ze kupujesz kota w worku :evil: wszycho wychodzi dopiero w praniu No chyba przesadzasz z tym kotem w worku, moj znajomy kupil jusz do tej pory na allegro sprzet komputerowy o lacznej wartosci kilkunastu tysiecy zlotych, i ani jeden podzespol niebyl uszkodzony, lub niezgodny z opisem.Poprosttu trzeba uwaznie sprawdzic osobe sprzedajaca, jej wiarygodnosc, rekomendacje, inne aukcje itp.No ale jak ktos qpuje od goscia z mieszanymi recenzjami albo w ogole bez nich to sie potem moze zdziwic ze otrzymal kota (w worku) :D ja nie powiedziałem że wszystkie towary takie są. Duzo handlowałem na allegro i ostatnio miałem bardzo nieprzyjemną sytuację. Nie wszystkim ludziom można ufać w 100% czasami można ładnie na tym stracić!!! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 U mnie w sklepie Prolink=Pixelview kosztuje 655zeta :). A tak wogole to na jesien ma wyjsc NV30 z ma ciekawa specyfikacje :) np. pamiatki od 700mhz maja byc lol :) Według Singapore już na starcie NV30 jest gorszy od ATI R9700 więc na co tu czekać Nvidia przespała all a teraz tak szybko nie zdobędzie pierwszego miejsca może to ją kosztować bardzo dużo, jeżeli ATI wypuści R9500 w tej cenie co mówili to Nvidia ma BARDZO DUŻE KŁOPOTY ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja zamis prolinka zamówilem w polbras.com MSI 4200 64MB 3.6ns DVI i zobaczymy jak to cudo sie bedzie kreciło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja zamis prolinka zamówilem w polbras.com MSI 4200 64MB 3.6ns DVI i zobaczymy jak to cudo sie bedzie kreciłoMi maxymalnie bez artefaktów kręci się na Core=315/Mem=610. Dwa miechy temu dałem za swoją kartę 705zł, była wtedy w Actione w cenie Prolinka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...