Myszek Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Witam. Mam sprzet z podpisu i ten zasilacz no-name :cry: :cry: I mam taki problem bo teraz jak zminilem karte graficzna to zmienialem ja z mysla o podkrecaniu. A tu patrze a mi sie nie chce prawie wogole krecic :!: :!: :!: :!: :!: :!: Mam ja podkrecona tak jak w podpisie i ani troche wiecej sie nie da. Sa zwiechy i arty. Mam rev 2.1. I teraz zamierzam zmienic zasilacz i czy jak go zmienie na CHIEFTEC HPC-360-302-DF to bede mial wieksze mozliwosci oc. I czy teraz zatrzymuje mnie zasilacz. A i czy jak kupie ten zasilacz to bede mogl tez wiecej podkrecic procka bo mam na 3GHZ ale wiecej nie probowalem bo sie balem :oops: :oops: :oops: :oops: POMOZCIE :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 No pewnie że odczujesz poprawne po zmienia na Chiefteca :D bedzie tez bezpieczniej bo posiada PFC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 tak czy siak zasilacz to podstawa wiec kup cos pozadnego jak masz $ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Oczywiście, że różnica w podkręcalności będzie od razu widoczna ;) Ze swojej strony polecam zasiłki: Chieftec 420W / Tagan 380W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Moze zmienic chlodzenie na cos lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 A ten Chieftec ma 360W to chyba tez bedzie dobry :?: :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Tez bedzie dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 neonix ale pfc to chyba nie ma nic wspolnego z bezpieczenstwem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...