berkut Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 w wolnych chwilach zajmuje sie praca: http://www.ofb.net/~epstein/sl/0401/20040101b-closeup.jpg :? Nie wiedziałem, że jesteś 8O czarny by byc w bractwie pimpow trzeba byc, mi pomaga pasta do butow ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 w wolnych chwilach zajmuje sie praca: http://www.ofb.net/~epstein/sl/0401/20040101b-closeup.jpg :? Nie wiedziałem, że jesteś 8O czarny by byc w bractwie pimpow trzeba byc, mi pomaga pasta do butow ;]]]] Ja jestem 8) biały ale mam :twisted: czarną duszę. Więc jak tak patrzeć to też mozna uznać, :wink: że jestem 8) czarny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 ...ze sprzedazy nerki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 ...ze sprzedazy nerki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 o ja piernicze jestem pierwszy raz w tym dziale i tu duzo ciekawych rzeczy jest :D Hmm skąd biorę kasę :?: Sam na wszystko zarabiam, zdziwiłem sie że wiekszości dają kase rodzice itp... 8O Ja dostałem kompa od rodziców PIII 800 GF2 40GB 256 RAM. A na resztę sam zarobiłem(allegro itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 hmmm czy tylko mi sie ta ankiety jakos dziwnie dluga wyswietla czy wszyscy macie na dole pasek przewijania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 nie tylko tobie..... coś się popsuło.... Apropos tematu To ja Z pracy dorywczej czasami coś tam dokupie... a tak już od 5 lat nic od rodziców na kompa niedostałem... :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 jestem żigolakiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 na początku to głównie rodzice mnie sponsorowali, a teraz to zbieram kase ze stypendium, troche zarabiam na robieniu i utrzymaniu stron WWW no i babcia czasem daje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 ...ze sprzedazy nerki :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...