zaba Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Mnie chodzi o takie bezpłatne dzwonienie.Słyszałem że jest to możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 wpisz w wyszukiwarce voice over ip tak ta technologia sie zwie w naszym kraju sa juz firmy ja oferujace oczywiscie za gruba $$$ lepiej juz korzystac z polaczen glosowych buddyphony czy gadu gadu itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Mnie chodzi o takie bezpłatne LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Skad sie urwales :) Niema rzeczy "bezplatnych" sa tylko DARMOWE =lol= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Nie ma nic za darmo :cry: W ten sposób jak ty chcesz, to można pogadać tylko z kimś kto ma komputer z mikrofonem i podłączony do netu, a umożliwia to chociażby MS Messenger. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Za darmo bez problemu mozna dzwonic na 00800, na inne to aktualnie nie wiem czy mozna jeszcze gdzies niektore firmy oferowaly troche darmowych minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Kiedys mozna bylo dzwonic z kompa do USA na normalne telefony. Wiem bo sam dzwonilem czesto do ojca i jesli chodzi o jakosc polaczenia to prawie ze 'idealna' tzn. taka jak przez normalny telefon, ale teraz z tego co wiem to jest to platne :( nie interesuje sie teraz tym bo staruszek juz w Polsce siedzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...