Gość per3z Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Oswiadczam,ze to zadna reklama,staram sie informowac o atrakcyjnych ofertach,a w branzy komputerowej WCALE nie pracuje.Karta ma 36 miechow gwarancji. http://bestcom.com.pl/ dla zainteresowanych link.Zapraszam takze do dzialu gielda,gdzie oferuje mojego radeonka 9800 pro. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 czemu nie dodales tego w topicu o 6600 GT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 ja tam go nigdzie nie umie znalesc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 A to o R9800 to nie reklama ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin3k Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Jest w katalogu produktów oraz w newsach na dole :) Jego cena to dokladnie 774 zł. W cenniku z tego co wiem to jeszcze nie został dopisany ale oczywiscie mozna juz go kupic :) W zwiazku z tym, ze sklep ma oddział w Poznaniu to już jutro jade zakupić kartę. Umieszcze tez liczbe 3dmarków ;) Pozdrawiam, Muminek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 no niezle, niezle 780zł i 36 miechów gwary?!?!?! zrombiscie i cena niska 100zł nizasza niz winfasta i az 400 nizsza od gainwarda!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Oczywiscie od kazdej karty pobieram 50 zl prowizji za dostarczony link.Pozdrawiam :))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin3k Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 No fajnie. Wlasnie skonczylem rozmawiac ze wszystkimi punktami bestcompa. Nie maja tej karty obecnie w sprzedaży, nawet do centrali dzwoniłem. Można zamówić ale MOŻE bedzie dopiero po nowym roku. A ja chce juz w tym tygodniu sobie pograc :P Ojj cierpliwosci to ja nie mam. No ale skoro zbieram kase juz dosc dlugo to mam prawo isc, kupic i wyjsc. No ale zmusze sie jeszcze do 2 dni czekania i zamówie dzisiaj sobie Leadteka stąd: http://www.computer.istore.pl/sklep,740,10...n,145584,0.html Tylko 870 zł, co uważam za Leadteka nie dużo. Pozdrawiam, Muminek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikR Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Ja tez dzwonilem po roznych sklepach. W Bestcomie gadalem z jednym gosciem to na poczatku mowil ze nie ma ale pozniej posprawdzal i powiedzial ze jest 8 sztuk, ze sprowadzili. Tylko ze przez telefon nie bardzo da sie zamowic trzeba sie zalogowac na stronie (jesli chce sie kupic wysylkowo). Ale nie umialem znalezc gdzie tam sie rejestruje. Ale w koncu zdecydowalem sie na Leadteka zamowilem w computer.istore za 870 jutro maja miec dostawe i wysylac, powinno byc u mnie w srode pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...