ziomal155 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Mam zasilacz compaq 200W i płyte ecs k7vta3 semprona 2200 i pamięci 256 do tego 2 cd i 1 hdd gf4mx. Czy pociągnie zamiast tego GF4 Radeona 9550 Gigabyte nie podkręcanego przez jakiś czas 3-4 dni bo zamówiłem nowy zasilacz huntkey 300W ale niemogę się doczekać i chce włożyć tą kartę ile ona może pobierać wat bo procek koło 40-50W dysk 20W cd po 20W płyta może ze 40W czyli zostaje ok 50W czy to starczy myśle że tak pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 zapomniales policzyc ramy.....one tez pobieraja prad....ryzykowne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal155 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 ale to chyba nie aż tak dużo a pozatym według praw fizyki to moc nigdzie nie ginie i ta moc co pobierają ramy mósi być zamieniona na ciepło a moje ramy grzeją się tylko tak jak teperatura w obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 fajnie jakby tak było... niestety zapis bitów do komórek też wymaga dużej ilosci energii, więc kości pożerają o wiele większe ilości eneregii niż ci się wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 a mnie sie wydaje ze to nie ten dzial .... na takim mobo bym nie ryzykowal bo to roznie moze byc jak nie bedziesz krecil to pewnie wytrzyma nie podlaczaj dyskow tylko ze bez krecenia ta grafa to kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...