dARUDee Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Mam Tracera 400 W zasilke i w obciążeniu mam takie wartości: +3.3 ....... 3.12 +5 ....... 4.92 +12 ....... 11.43 -12 ....... -11.70 -5 ....... -5.14 i teraz nie wiem czy wymieniać na modecoma 360 czy zostawiać przy nim. Jak według was kształtują się te obciążenia ?? Małe, za małe itp ?? komponenty macie w podpisie. thx za odp pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Napięcia sa w normie ale jak masz możliwośc zmiany na modecoma to raczej ja bym szybko to robil. Bo tracer dobrze chodzi jak niechodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 +12V jest trochę za niskie, wymieniaj na ModeComa jeśli masz akurat kasę na to, bo jak ci ten szajs (czyt: Tracer) huknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 pierwsze podstawowe pytanie - napięcia odczytane z biosu/jakiegoś programu czy zmierzone ? jak z programu/biosu to miernik w ręke pomierzyć w idle i stress napięcia i dopiero pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Widac ze Tracer... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARUDee Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 zmierzone motherboard monitor .... sorki pomyłka: +3.3 ....... +3.02 :lol: :lol: mam co radzicie bo modecom to wkońcu 149 zeta .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 kup modcoma 350gt za 130 zeta nowka albo fortrona 300 wat z allegro za ok 80 zeta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARUDee Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 wiem i to najlepsze wyjście. thx za pomoc. narazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...