Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Jak już wspomniałem w poprzednim moim poście przetestuje tą karte na dwóch różnych prockach i zobaczymy jak to będzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Na pierwszy ogień poszedł P4 2,5 (podkręcony 2,2) test 3D mark, później przetestuje go na Codecreature bench. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 extra czekamy na wyniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Dobra już jest 2D mark 2001 12307 - bez pdkręcania karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Podaj link do Madonion, jak skończysz wszystkie testy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Podaj link do Madonion, jak skończysz wszystkie testyTrochę to potrwa zanim wyśle wyniki na Madonion bo do kompa, na którym testuje nie jest podłączony net, ale wyśle je gdzieś pod wieczór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Ow dupe po podkręceniu kary na Core 351 i Ram 351 w 3D marku jest tylko 12501 (troche mało) ale kręce karte dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Kure zmieniłem core n 360 i Ram na 370 (w rzeczywistości x 2 czyli 740) i karta zaczeła pokazywać krzaczki. Mocno się nagrzewa, jest to wina referencyjnego coolera ATI. Jak nazbieram troche kasy to załatwie lepsze chłodzenie i będe kręcił dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Kure zmieniłem core n 360 i Ram na 370 (w rzeczywistości x 2 czyli 740) i karta zaczeła pokazywać krzaczki. Mocno się nagrzewa, jest to wina referencyjnego coolera ATI. Jak nazbieram troche kasy to załatwie lepsze chłodzenie i będe kręcił dalej. W sumie i tak nieźle pokręciłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Kure zmieniłem core n 360 i Ram na 370 (w rzeczywistości x 2 czyli 740) i karta zaczeła pokazywać krzaczki. Mocno się nagrzewa, jest to wina referencyjnego coolera ATI. Jak nazbieram troche kasy to załatwie lepsze chłodzenie i będe kręcił dalej. W sumie i tak nieźle pokręciłeś Podkręciłbym go jeszcze bardziej, ale jak już wspomniałem karta bardzo się grzeje i muszę jej zapewnić lepsze chłodzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Ow dupe po podkręceniu kary na Core 351 i Ram 351 w 3D marku jest tylko 12501 (troche mało) ale kręce karte dalejWzorst o 300 8O , troche biednie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Nie umiem liczyć 200 8O , to jeszcze gorzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 No i jest Codecreature benchmark w 1024x768 AA off - 41,7 klatek 14,8 mil poly/s (karta jest podkręcona c351, ram351). Benchmark ten prawdopodobnie nie wykorzystuje procesora gdyż testowałem tą karte na P4 29 i wynik był o trzy klatki niższy od powyższego (karta nie była kręcona) :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Ow dupe po podkręceniu kary na Core 351 i Ram 351 w 3D marku jest tylko 12501 (troche mało) ale kręce karte dalejWzorst o 300 8O , troche biednie !!!Sprubuj a sam się przekonasz. Ile masz w 3D marku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 No i już jest Official Score 3299 w Codecreaturebenchamrk ( karta podkręcona jak wyżej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 No i następny, test tym razem Unreal Turnament 2003 FULL (3cd) 1024x766 Flyby 160, botmatch 55 1600x1024 Flyby 116, botmatch 55 rozumiecie coś z tego bo ja nie bardzo dodam jeszcze, że detale wszystkie są na max. :? :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Jest już następny pomiar na tym samym sprzęcie co wyżej tylko, że grafa inna GF-4 4600 -Gainward nie podkręcony 11269 3D mark Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 No i następny, test tym razem Unreal Turnament 2003 FULL (3cd) 1024x766 Flyby 160, botmatch 55 1600x1024 Flyby 116, botmatch 55 rozumiecie coś z tego bo ja nie bardzo dodam jeszcze, że detale wszystkie są na max. :? :? :? Tak przy okazji: możesz uruchomić tryb multiplayer w UT2003? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 No i następny, test tym razem Unreal Turnament 2003 FULL (3cd) 1024x766 Flyby 160, botmatch 55 1600x1024 Flyby 116, botmatch 55 rozumiecie coś z tego bo ja nie bardzo dodam jeszcze, że detale wszystkie są na max. :? :? :? Tak przy okazji: możesz uruchomić tryb multiplayer w UT2003? Skończe testy i ci odpowiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 GF 4 4600 core 324 ram 700 3d mark 11568 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Kure zmieniłem core n 360 i Ram na 370 (w rzeczywistości x 2 czyli 740) i karta zaczeła pokazywać krzaczki. Mocno się nagrzewa, jest to wina referencyjnego coolera ATI. Jak nazbieram troche kasy to załatwie lepsze chłodzenie i będe kręcił dalej. W sumie i tak nieźle pokręciłeś Podkręciłbym go jeszcze bardziej, ale jak już wspomniałem karta bardzo się grzeje i muszę jej zapewnić lepsze chłodzenie Chcesz może kupić Crystal Orba? Prawie nie używany - 45zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Kure zmieniłem core n 360 i Ram na 370 (w rzeczywistości x 2 czyli 740) i karta zaczeła pokazywać krzaczki. Mocno się nagrzewa, jest to wina referencyjnego coolera ATI. Jak nazbieram troche kasy to załatwie lepsze chłodzenie i będe kręcił dalej. W sumie i tak nieźle pokręciłeś Podkręciłbym go jeszcze bardziej, ale jak już wspomniałem karta bardzo się grzeje i muszę jej zapewnić lepsze chłodzenie Chcesz może kupić Crystal Orba? Prawie nie używany - 45zł. Jakieś IMAGE tego orba masz?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Code creature benchmark GF4 4600 podkręcony 2442 -official score w 1024x768, 30,4klatki/s 10, 8 mil tr/s. Widzicie ten benchmark jest bardziej wiarygodny do testów niż 3DMark, jego wynik nie zależy tak bardzo od procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 To już ostatni test GF4 UT2k3 ; 1024x768 flyby 151, botmatch 55 1600x1200 flyby 64 , botmatch 41 Detale na max oczywiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Kure zmieniłem core n 360 i Ram na 370 (w rzeczywistości x 2 czyli 740) i karta zaczeła pokazywać krzaczki. Mocno się nagrzewa, jest to wina referencyjnego coolera ATI. Jak nazbieram troche kasy to załatwie lepsze chłodzenie i będe kręcił dalej. W sumie i tak nieźle pokręciłeś Podkręciłbym go jeszcze bardziej, ale jak już wspomniałem karta bardzo się grzeje i muszę jej zapewnić lepsze chłodzenie Chcesz może kupić Crystal Orba? Prawie nie używany - 45zł. Jakieś IMAGE tego orba masz?? :? Proszę bardzo. Więcej jest na stronie: www.thermaltake.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 NA razie nie mam kasy bo zbieram na coolery do cary graficznej (na pamięci) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...