eVs Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Przeglądając dzisiaj stronke zalmana znalazem fajną nowość a mianowicie cnps7000 po "face liftingu", zamiast zwykłego czarnego wentyla zamontowali przeźroczysty z niebieskimi LEDami. Wedlug mnie fajny pomysł napewno spodoba się fanom moddingu, co o tym sądzicie? link do opisu: Cu AlCu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Paweł- Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Start dobry Zalman po face liftingu :D Fajnie wygląda ten przeźroczysty wentyl. Ciekawe jak z ceną? i za ile się pojawi u nas..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 ROX!!! chcialbym zamienic swojego czarnego na tego z LEDem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Wyglada wspaniale. Z checia bym sobie sprawil, ale znajac zycie, to do naszego kraju trafi jak zawsze z "malenkim" poslizgiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 najbardziej mnie ciekawi cena... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 WOW - ale wypas - Panowie ja musze to miec... Kurde - ciekawi mnie jedna rzecz: Zalman sklada sie z 2 czesci - wentyla [wymienialnego] oraz zeberek... Moze Zalman [albo inna filma] wypuscila by po prostu sam wiatrak z LEDEM... To by bylo cos... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 A w czym problem? Wiatrak w Zalmanie można wymienić, trzeba tylko ruszyć głową (wersja 80mm; na 5. stronie są jeszcze fotki 92mm, poklikaj też na zdjęcia). A co do tematu... zwykle nie lubię wszelkiego rodzaju świecidełek, ale tym razem mi się podoba. Może dlatego, że sam CNPS7000 jest ładny i tyle :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lklukas Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 :D ale jeszcze lepiej wygląda blok wodny podświetlony diodami UV i jak płynie w nim H2O z dodatkiem płynu UV :D (oczywiście chodzi mi o Bloki z PleXą) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 no i pojawil sie Zalman CNPS 7000B-Cu LED - cena: 199 zł tylko ten brak kasy... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarekpl Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Cena nie taka tragiczna , przy cenach normalnego zalmana ! Można się skusić , ciekawe jak wypada w chłodeniu w porównaniu do 7000A-Cu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 widzial ktos moze jakies testy na necie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...