timmon24 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Tak jak w temacie jak temu mozna zaradzic Robiłem skanowanie natywirusowe uzywam Kaperskiego i nic nie znalazł . Problem polega na tym ze większosc aplikacji exe zwłaszcza gier nie chce się otwierac np gta3.exe itp... czym to może być spowodowane prosze o pomoc mam server pack 1 zainstalowany i inne poprawki też wczesniej nigdy nie miałem takiego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 mógłby mi ktos pomóc ? bo niemam pojęcia co robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Moze bys napisal cos wiecej, wyskakuje jakis komunikat, gry sie wieszaja czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
langi Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 "Moze byc napisal cos wiecej, wyskakuje jakis komunikat, gry sie wieszaja czy co?" Dokładnie, musisz dać więcej informacji na ten temat. Może korzystasz z jakiegos urzytkownika o ograczonymi prawami dostępu albo jeszcze 100 innych powodów. Postaraj się lepiej opisać sytułacje a cos sie wykombinuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 nie wyskakuje zadnych błedów klikam na plik exe (jakaś aplikacja na gta3.exe ,need2.exe(gran need for speed u2) ) i poprostu nic nie reaguje wogóle się te programy nie uruchamiają . Sprawdzałem w menadzerze urządzeń i nie widze tych aplikacji uruchomionych . -Robiłem dokładne skanowanie antywirem mks vir i Kaspersky i nic nie znalazl -Przeinstalowałem sterowniki do grafy skoro gry nie działają nie chca sie otworzyc to myślałem ze to wina sterów ale nie tez nie pomogło prosze poradzcie coś mam nadzieje ze w miare logicznie opisalem ten problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 prosze was pomóżcie !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Tylko gry nie dzialaja? Czy inne programy tez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Gry Na poczatku myslałem ze to wina sterów ale przeinstalowałem 3 razy uzyłem też register cleaner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 hmmmm zrob tak: - zbadaj ram memtestem - odpal 3dmark01 i zobacz czy bedzie dzialac - odpal scandiska - odpal defragmentacje dysku - uzyj opcji przywracanie systemu - jak masz speediska to sproboj tez nim - zrob formatke systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 3 dmark działa przechodzi go komp jest stabilny testowałem prime i Ok działa tak jak w podpisie Zobacze z ta defragmentacją dysku Niestety nie zapisywałem punktu przywracania systemu Z tym formatem to nie chce robić bo potem znowu wszytsko na nowow nalezy zainstalować idzie to jakoś ominąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 mozesz sprobowac zrobic reinstalacje czyli odswiezeniem windy (bez formatki). Moze Ty nie masz directx 9.0 zainstalowanego? A to tylko te gry nie dzialaja czy jakies jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 zainstalowałem doom3 niedawno i działa odziwo ale natomiast np need for speed u2 nie gta 3 vice city tez nie call of duty działa wszytskie te dyr przeinstalowałem na nowo Mam direc 9,0 C .Omegi najnowsze ,probowałem z catalystami 4,10 ale to samo nic nie pomaga Jak zrobić odświerzanie windy bez formatki nie bardzo rozumie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 poprostu reinstalacje, polega to na tym ze nie usuwa Ci windowsa tylko przeinstalowuje czyli jak bedzie brakowalo jakis plikow np dll to je poprostu doinstaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 tzn mógłbyś mi opisac dokładniej co i jak ? z płytki windowsa wybieram napraw o to chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 kurde nie pamietam jak ta sie opcja nazywala, a nie mam pod reka plytki xp wiec nie moge sprawdzic. Wiem ze napewno taka funkcja jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 nie moge niczego takiego znaleść na dysku z windowsem xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Start/Uruchom.. wklep sfc /scannow i daj enter. Przeskanuje Ci teraz wszystkie pliki systemowe i jesli znajdzie jakis usuniety, zmieniony - przywroci go z plytki Windowsa XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 ale przeskanuje tylko partycje systemową ? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Przeskanuje wszystkie wazne pliki systemowy Windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ok dziekiok dzieki zrobiłem tak jak mówiłeś przeskanowało musiałem włozyc płytke z win xp ale nic nie pomogło nic jestem bezradny juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 No to jedyna sluszna rada - postaw system od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 OK MOŻE TO POMOŻE I dzieki napi i wam za zainteresowanie tym moim problemem pozdrawiam OK MOŻE TO POMOŻE I dzieki napi i wam za zainteresowanie tym moim problemem pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...