tomasir Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Więc w obecnej sytuacji jestem zmuszony zamknąć mój "biznes pompkowy". Powód jest błahy-kolejny pośrednik przed samą transakcją bez powodów odmawia współpracy, choć wcześniej wyrażał na to zgodę! Więc dlatego nie mogę już prowadzić tej działalności. Wielkie przeprosiny dla Mateoosha, że czekał i się nie doczekał, ale niestety nie ma w tym kszty mojej winy. Lubmich i Krizz otrzymali pompki bez żadnych niespodzianek. A najlepsze jest to że jak kupowałem w hurtowni to brakło dla mnie pompki i stwierdziłem, ze kupię w następnej transakcji, do której niestety nie doszło. Jeszcze raz przepraszam za kłopot wszystkich zainteresowanych! :( :( :( :( :( :( :( :( :( A i tak noje zyski były naprawdę symboliczne (na dwóch pompkach 10 pln) więc nie będę już marnował nerwów i czasu - już mi pewno z rok życia ubyło... Jednak słowa reed~Xp się potwierdziły: A to Polska właśnie! Spróbuję jeszcze dogadać się z Matem i może mi załatwi z hurtowni ph402 lub 802.( a jak nie będzie to możliwe to skuszę się na mj1000) A jeszcze proszę o przyklejenie (albo chociaż nieusuwanie) tego temat przez kilka dni z forum hardware&podkręcanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 tomasir> z teco co napisales - pompke MaxiJet - podchodzisz do niej jak do jeza, sam zastanawiam sie nad ta pompka - czyzby jednak nie bylo warto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...