Marcin5611 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 CZesc all Mam dosyc glupi problem a raczej dwa :? 1. Co 3-4 wyslany mail program potrafi przymulic i trzeba go wtedy zamknąc i na nowo odpalic 2. Drugi problem gdzie outlook przechowuje swoje pliki a konkretnie maile? chodzi mi o domyslny folder. Sorry za pytania ale niby kto pyta nie błądzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEbaX Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 CZesc all Drugi problem gdzie outlook przechowuje swoje pliki a konkretnie maile? chodzi mi o domyslny folder. jest plik pst w ktorym sa wszytskie maile, notatki, zadania,etc... na xp jest w katalogu D&SProfilUstawienia lokalneDane Aplikacji MicrosoftOutlook mozesz tez wyeksportowc przez plik>export do pliku > folder plikow osobistych pst * na 2003, ale na 95% tak samo jest w 2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...