Pjetal Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Instaluje mi sie wszystko pięknie, włączam TV i nic sie nie chce wyświetlić :( biorę szkaj kanałów przelatuje wszystko i nic nie znajduje tylko szum i czarny ekran. Z kablami mam na 100% wszystko dobrze bo podłączam ten kabel pod normalny telewizor i TV jest. Radio na kompie z tunera śmiga ładnie tylko z tym mam problem. Mam Celerona 416Mhz i 128 Ramu i zainstalowanego WIn2000 i od kiedy pamiętam na tym Windowsie ta karta TV kiepsko mi chodziła a Win98 nie mam zamiaru juz nigdy instalować. Co to może byc ze nie mam obrazu ?? Za miękki komp zeby sobie z tym poradził ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 moze problem z przerwaniami? bo z tego co wiem to karty TV nie lubią sie dzielic przerwaniem z nikim innym.. (u mnie dzieli sie z kartą muzyczną i nie narzeka :]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Jakiej wersji softu i sterowników używasz i jaka to karta. Play TV PVR, Play TV HD i na jakim chipsecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus_28 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 jesli masz karte PLAY TV HD RC/FM to moge pomóc. pisz na gg:2328232 lub na maila: bartus_28@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...