SzczYpior_n1 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 No kiedyś czytałem o tym, że Logitech gra nienaturalnie. Nie wiem czy się to tyczy innych zestawów, dlatego podchodzę z dystansem do tej firmy, bo zdaje mi się, że jedzie trochę na renomie. Bardziej chodziło mi, że miażdży mocą ;) A poza tym nie odpowiada mi ich wygląd, zbyt futurystyczny design. Widzę, że będę musiał się rozejrzeć za jakimś kinem, bo w komputerowych bida z optycznymi połączeniami poniżej tysiaka. Wysłane z mojego HUAWEI CAN-L11 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) Jak masz miejsce na kino 5.1 to nie mamy w segmencie komputerowym co szukać. Sam mam wzmacniacz Panasonic kolumnami Tonsil Fenix II i nie sądzę by komputerówki tu konkurowały, bo nabyłem w kwocie 400zł., nie mówiąc o tym, że za tą samą cenę kupiłem ten straroć PANASONIC SC-HT870 Edytowane 16 Września 2017 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2017 No właśnie wolałbym coś mniejszego, z racji, że większe nie oznacza lepsze. A kino zawsze ma większe możliwości z amplitunerem i chyba pójdę tą drogą. Wysłane z mojego HUAWEI CAN-L11 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 Temat trochę podupadł na zdrowiu jak widzę, a ja potrzebuję porady. Szukam głośników do podpięcia pod tv, bo te seryjne w dzisiejszych anorektycznych telewizorach nie za bardzo się sprawdzają. Zastanawiam się, czy komputerowe 2.1 czy 2.0. Obecnie mam 2.1 Logitech Z3 i nie chciałbym nic gorszego niż to. Pytanie tylko, czy w opcji 2.0 nie będzie za mało basu? Kwota do 350-400 pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osejszon Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Cześć! Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w wyborze głośników w cenie ~250 zł. (chciałem do 200 zł, ale znając mnie mogę kupić i za 600 :D) Pokój ~17m2. Chciałbym, aby zestaw ustawiony był niemal identycznie jak Logitech Z213 ze zdjęcia. Tylko, czy to będzie dobry pomysł? Mają służyć do muzyki (wyłącznie) klubowej, hardstyle i innych "basołupnych" brzmień. Miałem okazję sprawdzić u kolegi głośniki Trust Vigor 2.1 - grały w miarę dobrze, szukam czegoś podobnego w tej cenie i na razie powinny mi wystarczyć. Zakup mogę przełożyć do końca miesiąca, choć wolałbym zamówić je wcześniej. Zależy mi na tym, aby łupały troszkę tym basem i grały dość wyraźnie. Poczytałem troszkę w internecie i wynikało, że Microlab FC-330 powinny sprostać moim oczekiwaniom. Głośniki będą podłączone pod kartę dźwiękową Audiotrak Prodigy Cube Black Edition. Jakiego jesteście zdania? Z góry dziękuję za każdą odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Głośniki do laptopa i TV, budżet do 300 zł, koniecznie z pilotem (może być na kablu) Póki co wybieram między Microlab FC-530 a Modecom MHF60U. Ewentualnie jakieś fajne 2.0 w tej cenie i z pilotem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2019 czy ktoś posiada głośniki logitech z533 lub z537 (bluetooth) ? obecnie posiadam z333 i jak za niecałe 200zł to grają fajnie , ale przydałoby się coś z bluetooth, pytanie jak grają Z533 , teoretycznie to wyższy model od z333 ale wiadomo że różnie to bywa w tej klasie cenowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foosizer Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2019 Witam, planuje zakupić sobie w przyszłym tygodniu głośniki. Chciałbym je podłączyć do PC oraz TV. Ostatnio bylem w posiadaniu Logitech Z623 2.1 ale niestety po kilku latach głośniki padły. Zastanawiam sie nad Logitech z906 lecz ostatnio na YouTube znalazłem recenzje niejakich Edifier r2730bt, lecz nie bardzo kojarzę tę firmę. Może ktoś coś doradzić? Który zestaw będzie lepszy? Może ktoś zna jeszcze jakieś fajne zestawy 2.0 , 2.1 lub 5.1? Kwota jaka dysponuje to 1000zl wiem ze to mało ale może coś sie jednak znajdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 Muszę wam się przyznać. Wymieniłem moje Gigaworksy 40 Creativa na zestaw Creative Stage 2.1. Podłączyłem go przewodem optycznym do mojej karty na płycie (realtek 1220) i jestem mile zaskoczony jakością brzmienia. Zero szumu. Jeśli komuś wystarczy dźwięk przy stanowisku komputerowym, to jest zdecydowanie to! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...