pr1est Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam! Również posiadam wyżej wymienioną obudowę. Kupiłem ją z pewną niepewnością - 190zł Zalety: - wygląd: ogólnie bardzo mi sie podoba, prosta, bez fajerwerków, bardzo efektowna, z zewnątrz solidnie wykonana, - konstrukcja: tak jak pisał kolega powyżej nie trzeba dodatkowych wentylatorów przy standardowym kompie (bez overclockingu itp), obudowa z siatki daje duży przewiew, - możliwość zamontowania dwóch wentylatorów 12cm (przód i tył), - dużo miejsca w środku. Wady: - środek: tak sobie, ostrych krawędzi nie ma wszystko dobrze spasowane, jednak a tą cenę spodziewałem się czegoś lepszego - chociażby bezśrubkowego montażu, boczne ściany trochę chybotliwe, - duży przewiew = słychać wszystkie wiatraki, dysk itp, - jest lekka, wszystkie napędy dyski itp przykręcamy śrubkami a co za tym idzie obudowa drży. Wnioski: Za 140-150 zł się opłaca. Za wyższą kwotę myślę że możemy kupić coś znacznie lepszego. Osobom które dbają o wnętrzności kompa, chą mieć duży wicher wewnątrz kompa i niską temperaturę POLECAM. Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez lukebed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...