Skocz do zawartości
AMD55

Avalon Galactica III

Rekomendowane odpowiedzi

Witam sprawiłem sobie obudowe i nie wiem jak zacząć moda w standardzie ma 4 wentylatorki i dokupiłem jeszcze 2 świecące na niebiesko oraz 2 zwykłe i mam zamiar kupić katody sunbeam podwójną niebioską z UV oraz zestaw molexów UV i nie wiem jak rozmieścić wentylke zeby było ok oraz czekam na wasze propozycje co do dalszego moda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary, buda ładna, a to o co pytasz leży tylko i wyłącznie w twojej gestii, czy chcesz, żebyśmy ci wszystko dokładnie powiedzieli, gdzie masz umieścić wentyl, a gdzie katodę żeby to łądnie wyglądało? przecież przez coś takiego stracisz cały smak i satysfakcję wykonanego moda, ktory ma się podobać TOBIE a nie nam, co jest chyba najważniejsze

możemy ci oczywiście polecić jakie katody kupić (jakiej firmy i w jakim sklepie), wentyle, i różne drobiazgi, ale jak ci powiemy co, gdzie i jak poukładać to stracisz całą przyjemnosć modowania

uprzedzam twoje następne prawdpodobne pytanie: to co kupować?

jeśli chcesz zakupić dobrej jakości sprzęt do moda to porozglądaj się w dziale MODYFIKACJE i popatrz jakej marki podzespoły są najbardziej polecane

krótko mówiąc skorzystaj z doświadczenia innych, które jest zawarte po części na tym forum

powodzenia

i pozdrawiam :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic do niej nie mam poza tym ze jest marna namiastka Thermaltake'a :D

Jasne ze moda od czegos trzeba zaczc, ale:

1. Trzeba miec pomysl na moda...

2. Wcale nie musisz zaczynac od budy ktora wyglada jakby "chciala a nie mogla..." ;] Ona ma wygladac dobrze i "wcipe" PO skonczeniu moda a nie przed jego zaczeciem.

A jak juz ja masz...to pomysl co mozna z nia zrobic i jak chcesz zeby wygladala, bo wstawienie okna/katody/kolorowego wiatraczka nie mozna nazwac modem godnym uwagi, mimo ze "mod" z definicji to jakakolwiek modyfikacja (jak podpisze swoja bude markerem to tez ja zmienie ;])

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym najlepiej i najłaitwiej zrobić dziure na wentyle jak wiertarka to jakie wiertło do czego itp. itd jestem zielony w tych tematach.Prosze o pomoc pozdro.

Wpierw zacznij od czytania tego fora i innych for dyskusyjnych o tematyce moderskiej, a nie pójściu na łatwizne i pytaniu się o każdy szczegół.

Buda ssie. Plastyx fantastyx.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to mnie oświeć i powiedz gdzie mogę znaleść takie forum szukam i niema modelarstwo samochodowe samolotowe to chyba nie to co nie. Tu zawsze można na ludzi liczyc rozumiem jak bym pytał o rzecz która jest zamieszczona np na 2 stronie ale niestey tak nie jest więc być łaskaw i urzycz link do takiego forum. pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AMD55 - a moze by tak zaczac od przeczytania FAQ ? I tematow ogolnych, co ? A potem uzyc wyszukiwarki...

Mozliwosci jest cala masa, ale nikt nie bedzie cie prowadzil za reke i mowil co i jak ;] Tu sie oczekuje konkretnych pytan i udziela takich samych odpowiedzi (z regoly przynajmniej ;])

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...